Pursotinpussit

Fredmanille Professional Food Contact tarkoittaa ammattilaisten työvälineeltään vaatimaa laatua. Ruoan valmistukseen sopivat tuotteemme lunastavat aina lupauksemme Professional Food Contact – ammattilaisten elintarvikekontaktissa käytettäville tuotteille asettamat laatuvaatimukset.

Fredman-pursotinpussi on suomalaisen keittiöammattilaisen arvostama täydellinen työväline. Voit käyttää sitä koristelun ja leivonnan lisäksi ruoan valmistamisessa.  Fredman-pursotinpusseja on saatavilla sekä kirkkaina että sinisenä.

Fredmanin kirkkaat ja läpinäkyvät pursotinpussit tunnetaan steriilistä sisäosasta, vahvoista tuplasaumoista ja työtä helpottavasta karkeahkosta tartuntapinnasta. Fredmanin kirkkaiden pursotinpussien lämmönkesto on -30° – +110°C, joten ne ovat myös mikroaaltouunin ja pakastimen kestävä.

Sinisen Fredman-pursotinpussin lämmönkesto on -20°C – +95°C. Sinisessä Fredman-pursotinpussissa on nahkea pinta, jolla ote pitää hyvin. Pursotinpussia leikatessa sinisen värin erottaa selkeästi, jolloin löydät leikatun kärjen helposti ja vältät ruokaturvallisuusriskit.

Fredman-pursotinpusseja on saatavilla keittiöammattilaisten Fredman-verkkokaupasta ja tukuista.

OSTA PURSOTINPUSSIT

Ammattikeittiöiden verkkokaupasta

Siirry tilaamaan

Fredman Group