Fredmanilaiset esittäytyvät: Teresa Partanen

”Koen, että roolini tässä tehtävässä on vasta alussa ja vain taivas on rajana.”

Asiakaskokemuksen asiantuntija Teresa Partanen pyrkii olemaan pulssilla Fredmanin asiakkaiden tyytyväisyydestä. Reilu viisi vuotta Fredmanilla viihtynyt Teresa kertoo työstään ja asioista, jotka ovat hänelle tärkeitä työssä ja vapaa-ajalla.  

 

Miten sinun ja Fredmanin tiet kohtasivat ja milloin?

Siinä taisi olla kohtalo pelissä 😊 Vuonna 2017 keskustelin nimittäin toisen yhtiön avoimesta paikasta rekrytoijan kanssa, kun hän yllättäen totesi, että sopisin täydellisesti Fredmanille. Perehdyin tarkemmin yritykseen, sen arvoihin sekä tarjottuun työtehtävään. Kaikki näytti loksahtelevan paikoilleen ja pian olinkin yhtiön palveluksessa.

Mitä kaikkea sisältyy työtehtäviisi ja vastuualueisiisi?

Nykyisessä tehtävässäni vastaan Fredmanilla asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisestä. Yhteistyö organisaation eri tahojen kanssa on työni kannalta erittäin tärkeää.

Pyrin parhaani mukaan ymmärtämään ja olemaan pulssilla asiakkaan tyytyväisyydestä. Säännöllisillä kyselyillä saamme arvokasta tietoa, joiden perusteella voimme reagoida ja tehdä toimintaamme muutoksia asiakkaan hyväksi. Kohtaamispisteitä on valtavasti ja niissä onnistumista tulee mielestäni tarkastella väsymättä.

Kehittäminen kuuluu olennaisesti työhöni. Yksi viimeaikaisempia projektejani oli esimerkiksi mahdollistaa asiakaspalvelu 24/7 verkkosivuillamme bottien avulla. Yhteistyö virtuaalisten asiakaspalvelijoiden kanssa on antoisaa, koska niiden avulla saamme hurjasti dataa kehittämisen tueksi. Koen, että roolini tässä tehtävässä on vasta alussa ja vain taivas on rajana.

Mikä Fredmanin kulttuurissa on sinulle tärkeää?

Välitämme toisistamme ja asiakkaistamme, se jos mikä on tärkeää. Pidän myös siitä, että olemme 100 % suomalaisomisteinen yritys. Lisäksi arvostan johdon avointa viestintää, se kuvastaa arvostusta työyhteisöämme kohtaan.

Millaiset hetket tai saavutukset antavat sinulle eniten työssäsi?

Yhteiset tapahtumat vahvistavat keskinäistä sidettämme, siksi ne merkitsevät paljon. Kun tunnemme toisemme, on paljon tuottavampaa ja helpompaa onnistua. Onnistumisen tunne vahvistaa ja antaa pontta jatkaa. Pienetkin asiat ovat työarjessa merkityksellisiä, joskus se on hyväntuulinen puhelinkeskustelu tai nauru asiakkaan tai kollegan kanssa.

Mistä Fredmanin vastuullisuustyöstä olet henkilökohtaisesti erityisen ylpeä tai iloinen?

Tässä voisin luetella montakin asiaa, mutta onhan se huikeaa, että valtaosa tuotteistamme tehdään omalla tehtaallamme Raumalla. Olin todella vaikuttunut, kun vuosia sitten kävin tehtaallamme ensimmäisen kerran. Nykymaailman tilanteessa on mahtavaa, että meillä on kiinnitetty energiatehokkuuteen huomioita jo paljon aiemmin ennen nykyistä energiakriisiä. Tehtaamme kattokin on kuin valtameri aurinkopaneeleita!

Mikä Fredmanin päivitetyistä arvoista Yhdessä, Vastuullisesti ja Rohkeasti puhuttelee sinua vahvimmin?

En voi liiaksi korostaa yhdessä tekemisen merkitystä ja sen positiivista vaikutusta. Työnteko yli rajojen on yksi tärkeä osa onnistumista. Kun onnistumme, se heijastuu asiakkaisiin. Onnistuminen luo uudelleen onnen tunteen, kuin pyörivä kivi.  Luottamus ja arvostus toisiamme kohtaan vievät pitkälle.

Ja kyllähän yhdessä tekemiseen liittyy vahvasti myös rohkeus. Rohkeus olla oma itsensä, rohkeus uskaltaa ehdottaa uutta, tarttua toimeen ja jopa epäonnistua.

Mistä sinut löytää vapaa-ajalla?

Kesällä parhaiten omasta puutarhasta, sormet mullassa ja nenä kiinni kukkasissa. Aurinko, lämpö, valo – ne ovat minun juttuni. Talvella rakastan uppoutumista sisustamiseen, rakastan kauniita asioita ja saan olla luova. Olen luonteeltani herkkä reagoimaan ja innostun helposti. Siksi arjessa työn vastapainoksi kaipaan myös rentoutumishetkiä. Perhe, koiruus ja ystävät ovat tärkeitä. He tuovat elämääni tarkoituksen, läheisyyttä ja rakkautta.

Mikä on mottosi?

Tämä on ehdottomasti se, mitä hoen itselleni eniten: Syö elääksesi, älä syödäksesi.

Tutustu muihin työntekijätarinoihimme!

Lue lisää