AVOIN HAKEMUS – FREDMAN OPERATIONS OY

Haku alkaa: 01.01.2019
Haku loppuu: 31.12.2026

Valmistamme asiakkaillemme elintarviketurvallisia ja korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita. Alan parhaita tuotteita parhaiden makujen synnyttämiseen. Vuosikymmenten kokemukseemme sujuvista tuotanto- ja logistiikkaprosesseista yhdistyvät ketteryys, kekseliäisyys, ylivoimainen asiakaskokemus ja erinomainen toimitusvarmuus.

Vastaamme myös Fredman Groupin omasta tuotannosta, ostoista, laadusta ja logistiikasta. Tuotantomme läpi virtaa vuosittain tuhansia tonneja korkealaatuisia raaka-aineita, joista jalostamme asiakkaidemme arvostamia tuotteita, kuten Elmu®-kelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota, Carita®-kuituliinaa ja Comple®-vuokia. Kaikki tuotteemme täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset, joten tuotelupauksemme kiteytyy sanoihin ”Professional food contact.”

Arkeemme kuuluvat tuotannon ja logistiikan lisäksi niin tuotteidemme elintarvikekelpoisuuden varmistaminen, laadun ylläpitäminen kuin vastuullisuuskysymyksetkin. Olemme kiinnostuneita uusista materiaaleista ja tuotantomenetelmistä, joilla voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Inspiroidumme, kun saamme luoda räätälöityjä ratkaisuja, esimerkiksi täysin biohajoavia kartonkisia salaattirasioita, asiakkaidemme toiveiden täyttämiseksi.

Erinomainen toimitusvarmuus ja terve, satakuntalainen ammattiylpeys; niistä haluamme olla tunnettuja vastakin.

Voit lähettää meille sähköpostilla avoimen työhakemuksesi, jossa kerrot osaamisestasi ja itsestäsi.

Lähetä avoin hakemuksesi sähköpöstilla HR-päällikkö Marju Vromanille osoitteeseen: marju.vroman@fredmangroup.com

Fredman Group