Kesätöihin Fredmanille

Haku alkaa: 04.02.2019
Haku loppuu: 15.03.2019

Kesätöihin Fredmanille?

Meillä on nyt tarjolla kesätöitä tehtaallamme Rauman Lapissa sekä tuotannon että varaston tehtävissä. Kesätöihin tarvitaan vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön. Työsuhteet alkavat pääsääntöisesti toukokuun aikana, ja päättyvät elokuun aikana. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivisuutta ja yhteistyötaitoja. Fredman Operations Oy on savuton työpaikka.

Haluatko tulla mukaan valmistamaan elintarviketurvallisia keittiötuotteita?

Me tarjoamme tueksesi joukon innostuneita ammattilaisia ja perehdytyksen, joka mahdollistaa onnistumisen työssäsi.

Kerro meille itsestäsi! Lähetä CV ja hakemuksesi 15.3.2019 mennessä Fredman Group Oy:n HR-päällikölle Marju Vromanille osoitteeseen marju.vroman@fredmangroup.com otsikolla ”Kesätöihin Lappiin”.

Voit tutustua meihin tarkemmin verkossa osoitteessa www.fredmangroup.com ja somessa, jossa toimimme tunnuksilla @fredmangroup ja @eskimofin

Fredman Operations Oy on osa Fredman-konsernia, johon kuuluvat lisäksemme sisaryhtiömme Fredman Perfect Kitchen Oy, Fredman Professional Kitchen Oy, sekä emoyhtiömme Fredman Group Oy. Tavoittelemme täydellistä keittiötä valmistalla asiakkaillemme elintarviketurvallisia sekä korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita parhaiden makujen luomiseen. Vuosikymmenten kokemukseemme sujuvista tuotanto- ja logistiikkaprosesseista yhdistyvät ketteryys, kekseliäisyys, ylivoimainen asiakaskokemus, erinomainen toimitusvarmuus, sekä satakuntalainen ammattiylpeys. Vastaamme myös Fredman Groupin omasta tuotannosta, ostoista, laadusta ja logistiikasta. Tuotantomme läpi virtaa vuosittain tuhansia tonneja korkealaatuisia raaka-aineita, joista jalostamme asiakkaidemme arvostamia tuotteita, kuten ESKIMO® Elmu®kelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota, Carita®-kuituliinaa ja Comple®-vuokia. Kaikki tuotteemme täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset, joten tuotelupauksemme kiteytyy sanoihin Professional food contact.” Fredman Group Oy:n liikevaihto tytäryhtiöineen on noin 25 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 80 henkilöä.

Fredman Group