Myynti- ja markkinointikoordinaattori, Fredman Operations Oy

Haku alkaa: 05.03.2019
Haku loppuu: 20.03.2019

Myynti- ja markkinointikoordinaattoriksi Fredmanille?

Emme tavoittele kuuta taivaalta, mutta täydellistä keittiötä kyllä. Olemme ruokaturvallisuuden ja ruokahävikin vähentämisen taitureita. Valmistamme asiakkaillemme vastuullisia, elintarviketurvallisia sekä korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita parhaiden makujen luomiseen. Asiakkaamme ovat pääosin Suomessa, mutta kasvavassa määrin myös ulkomailla.

Haluatko tulla mukaan tarinaamme?

Meillä on nyt avoinna myynti- ja markkinointikoordinaattorin paikka pääkonttorillamme Espoossa. Olet osa myynti-, markkinointi- ja tuoteportfolio -tiimiämme ja työskentelet samalla läheisesti myös asiakaspalvelun, tuotannon, ja muiden sidosryhmien kanssa. Raportoit työssäsi liiketoimintajohtajalle. Pääset säännöllisesti käymään meidän omalla Rauman Lapin tehtaalla tutustumassa korkealaatuiseen kotimaiseen tuotantoon. Fredman on savuton työpaikka.

Olet oma-aloitteinen, systemaattinen ja sinulla on halua tarttua uusiin haasteisiin. Osaat pitää monta langanpäätä kerrallaan järjestyksessä ja työskentelet päämäärätietoisesti eri sidosryhmien kanssa.

Päätehtäviisi kuuluu:

 • Markkinoinnin sisältöjen tuotanto, ylläpito sekä koordinoiminen, sisältäen mm. pakkaukset, kampanjamateriaalit, ja lehti-ilmoitukset.
 • Materiaali-, mediapankin- sekä asiakkaiden kuvapankkien ylläpitoa sekä kuvien käsittelyä. Valokuvaamistaidot ovat mielestämme melkoinen plussa, mutta ei välttämätöntä.
 • Myynnin tukitehtävät sisältäen verkkokaupan tietojen, yritysrekisterin ja hintojen ylläpitoa, käsittelyä ja päivittämistä.
 • Tuotetietojen hallinta ja koordinointi eri järjestelmissä Synkka, PIM ja L7
 • Muita myynnin tukitehtäviä, kuten näytteiden lähettämistä, esitysmateriaalien keräämistä jne.

Tehtävä edellyttää:

 • Kaupallista koulutusta tai vastaavaa (esim. myynnin tai markkinoinnin tradenomi tai alempi tutkinto täydennettynä näytöillä markkinoinnista ja/tai myynnistä).
 • Noin 2-5 vuoden kokemusta myynnistä, markkinoinnista ja/tai portfolionhallinnasta.
 • Oma-aloitteista ja itsenäistä toimintatapaa, hands-on asennetta, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä.
 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa. Näiden lisäksi ruotsin kieli ilahduttaa niin meitä kuin asiakkaitammekin.
 • Sujuvaa PowerPointin ja Excelin hallintaa, hyvää Photoshop-osaamista ja kykyä käyttää tietoteknisiä järjestelmiä.
 • Ennen kaikkea toivomme sinulta positiivista asennetta ja halua oppia uusia asioita.

Me tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työsuhteen sekä tueksesi joukon innostuneita ammattilaisia ja perehdytyksen, joka mahdollistaa onnistumisen työssäsi.

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.3.2019 mennessä Fredman Group Oy:n HR-päällikölle Marju Vromanille sähköpostitse osoitteeseen marju.vroman@fredmangroup.com otsikolla ”Myynti-ja markkinointikoordinaattori”. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

Voit tutustua meihin tarkemmin verkossa osoitteessa www.fredmangroup.com ja somessa, jossa toimimme tunnuksilla @fredmangroup ja @eskimofin

Fredman Operations Oy on osa Fredman-konsernia, johon kuuluvat lisäksemme sisaryhtiömme Fredman Perfect Kitchen Oy, Fredman Professional Kitchen Oy, sekä emoyhtiömme Fredman Group Oy. Tavoittelemme täydellistä keittiötä valmistalla asiakkaillemme elintarviketurvallisia sekä korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita parhaiden makujen luomiseen. Vuosikymmenten kokemukseemme sujuvista tuotanto- ja logistiikkaprosesseista yhdistyvät ketteryys, kekseliäisyys, ylivoimainen asiakaskokemus, erinomainen toimitusvarmuus, sekä satakuntalainen ammattiylpeys. Vastaamme myös Fredman Groupin omasta tuotannosta, ostoista, laadusta ja logistiikasta. Tuotantomme läpi virtaa vuosittain tuhansia tonneja korkealaatuisia raaka-aineita, joista jalostamme asiakkaidemme arvostamia tuotteita, kuten ESKIMO® Elmu®kelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota, Carita®-kuituliinaa ja Comple®-vuokia. Kaikki tuotteemme täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset, joten tuotelupauksemme kiteytyy sanoihin Professional food contact.” Fredman Group Oy:n liikevaihto tytäryhtiöineen on noin 25 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 80 henkilöä.

Fredman Group