Myyntipäällikkö, Fredman Operations Oy

Haku alkaa: 08.04.2019
Haku loppuu: 30.04.2019

MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI FREDMANILLE?

Emme tavoittele kuuta taivaalta, mutta täydellistä keittiötä kyllä. Olemme ruokaturvallisuuden ja ruokahävikin vähentämisen taitureita. Valmistamme asiakkaillemme vastuullisia, elintarviketurvallisia sekä korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita parhaiden makujen luomiseen. Asiakkaamme ovat pääosin Suomessa, mutta kasvavassa määrin myös ulkomailla.

HALUATKO TULLA MUKAAN TARINAAMME?

Meillä on nyt avoinna myyntipäällikön paikka tunnetun kuluttajabrändin ESKIMO®:n parissa. Olet osa myynti-, markkinointi- ja tuoteportfolio -tiimiämme ja työskentelet samalla läheisesti myös asiakaspalvelun, tuotannon, ja muiden sidosryhmien kanssa. Raportoit työssäsi liiketoimintajohtajalle. Voit työskennellä pääkonttoriltamme Espoosta tai kotitoimistosta käsin. Pääset käymään meidän omalla Rauman Lapin tehtaalla tutustumassa korkealaatuiseen kotimaiseen tuotantoon. Fredman on savuton työpaikka.

Tähän tehtävään haetaan myynnin ammattilaista, jolla on kokemusta sekä avainasiakaspäällikön että aluemyyntipäällikön tehtävistä. Sinulla on vankka osaaminen ja ymmärrys Suomen vähittäiskauposta ja tukkuliikkeistä. Olet oma-aloitteinen, systemaattinen ja sinulla on halua tarttua uusiin haasteisiin. Tulet olemaan tärkeänä osana rakentamassa tulevaisuuden myyntistrategiaamme, joten strateginen myyntitausta on eduksi. Osaat pitää monta langanpäätä kerrallaan järjestyksessä ja työskentelet päämäärätietoisesti eri sidosryhmien kanssa.

Päätehtäviisi kuuluu:

Tehtävä edellyttää:

Me tarjoamme monipuolista tehtävää, vakituisen kokoaikaisen työsuhteen sekä tueksesi joukon innostuneita ammattilaisia ja perehdytyksen, joka mahdollistaa onnistumisen työssäsi.

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2019 mennessä Fredman Group Oy:n HR-päällikölle Marju Vromanille sähköpostitse osoitteeseen marju.vroman@fredmangroup.com otsikolla ”Myyntipäällikkö”. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

Voit tutustua meihin tarkemmin verkossa osoitteessa www.fredmangroup.com ja somessa, jossa toimimme tunnuksilla @fredmangroup ja @eskimofin

Fredman Operations Oy on osa Fredman-konsernia, johon kuuluvat lisäksemme sisaryhtiömme Fredman Perfect Kitchen Oy, Fredman Professional Kitchen Oy, sekä emoyhtiömme Fredman Group Oy. Tavoittelemme täydellistä keittiötä valmistalla asiakkaillemme elintarviketurvallisia sekä korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita parhaiden makujen luomiseen. Vuosikymmenten kokemukseemme sujuvista tuotanto- ja logistiikkaprosesseista yhdistyvät ketteryys, kekseliäisyys, ylivoimainen asiakaskokemus, erinomainen toimitusvarmuus, sekä satakuntalainen ammattiylpeys. Vastaamme myös Fredman Groupin omasta tuotannosta, ostoista, laadusta ja logistiikasta. Tuotantomme läpi virtaa vuosittain tuhansia tonneja korkealaatuisia raaka-aineita, joista jalostamme asiakkaidemme arvostamia tuotteita, kuten ESKIMO® Elmu®kelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota, Carita®-kuituliinaa ja Comple®-vuokia. Kaikki tuotteemme täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset, joten tuotelupauksemme kiteytyy sanoihin Professional food contact.” Fredman Group Oy:n liikevaihto tytäryhtiöineen on noin 25 miljoonaa euroa. Konserni työllistää noin 80 henkilöä.

Fredman Group