Vuoden Keittiöteko -kilpailun säännöt

Vuoden Keittiöteko -kilpailun tavoitteena on löytää ammattikeittiöiden toimintamalleja, teknologiaa tai palvelumalleja uudistaneita ihmisiä ja tekoja.

Järjestäjä
Fredman Professional Kitchen Oy, Vänrikinkuja 3, 02600 Espoo.

Kampanja-aika

Ehdotuksia voi jättää 1.3.-30.9.2018 välisenä aikana. Lokakuun ajaksi avataan yleisöäänestys.

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voi jättää ehdotuksia kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Ehdotuksen kohde on oltava Suomessa ammattikeitttiöiden toimintamalleja, teknologiaa tai palvelumalleja uudistanut yhteisö, yritys tai henkilö. Fredman ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Fredman voi hyödyntää kilpailuvastauksia omassa markkinoinnissaan.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:

Täyttämällä Vuoden Keittiöteko -ehdotuslomake. Kisaan voi osallistua keittioteko.fi -sivulla 1.3.-30.9.2018 välisenä aikana.

Yleisöäänestykseen osallistutaan seuraavasti:

Täyttämällä Vuoden Keittiöteko yleisöäänestyslomake. Omaa suosikkia voi äänestää keittioteko.fi -sivulla 1.10.-31.10.2018 välisenä aikana.

Voittajien valinta ja palkinnot

Vuoden Keittiöteko -tuomaristo valitsee voittajan, joka julkistetaan 15.11.2018 Ateria 18-tapahtumassa. Pääpalkintoa on neljän hengen matka voittajan työyhteisölle tammikuussa 2019 Bocuse d’Or -kilpailuun Lyoniin. Pääpalkinto on saajalleen veronalaista ansiotuloa.

Palkinto sisältää:

  • lennot
  • hotellimajoitukset
  • ateriat

Yleisöäänestyksen voittaja saa Fredmanin ammattikeittiöiden työvälineitä 500 eurolla. Kaikkien kriteerit täyttäneiden ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan yksi kahden hengen illallinen ravintola Grönissa (arvo 108 €). Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kymmenen 50 euron arvoista Fredman-tuotepakettia.

Voitto on henkilökohtainen voittajalle ja hänen valitsemalleen seurueelle. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Fredman ei vastaa voittajalle mahdollisesti muista syntyvistä kuluista palkintoon liittyen. Fredman ei vakuuta palkintotilaisuutta ja siihen osallistuvia. Kunkin voittajaryhmässä tulee itse huolehtia vapaa-ajan, tapaturma- tai matkavakuutuksesta.

Järjestäjän vastuu

Fredman vastaa palkintoihin liittyvästä arpajaisverosta.

Fredman ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Fredmanille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Fredman Group