TERVETULOA FREDMAN PRON KÄYTTÄJÄSIVUILLE

FREDMAN PRO -KÄYTTÄJÄLLE

Löydät tältä sivulta vinkkejä palvelun käyttöön sekä asiakastuen yhteystiedot

Katso videoilta, kuinka Fredman Pro mobiilisovellus toimii

FREDMAN PRO VIDEOT

Katso videot

SIIRRY OMALLE FREDMAN PRO SIVULLESI

Kirjaudu sisään

KALIBROINTI JA HUOLTO

Yhteystiedot

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Löydät alta vastauksia useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Miten voin laajentaa Fredman Pro -palvelua?

Kutsu meidät kartoittamaan nykyinen toimintasi, jotta voimme yhdessä miettiä, miten voisit säästää entistäkin enemmän aikaa, resursseja, parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja asiakkaiden ruokaturvallisuutta.

Fredman Pron avulla koko omavalvontasuunnitelma tehdään digitaalisesti säästäen aikaa, resursseja ja parantaen ruokaturvallisuutta. Sinun on mahdollista automatisoida omavalvonnan eri osa-alueet helposti. Palvelumme auttaa astianpesukoneiden, uunien, varastojen ja kylmiöiden lämpötilan valvonnassa ja kirjauksissa, ruoan kuljetuksissa, puhdistuksessa ja pintahygienian huollossa, ruokahävikin seuraamisessa, työtehtävien aikatauluttamisessa ja keittiön johtamisessa.

Palvelumme on jaettu kolmeen tasoon:
Smart Kitchen -tasolla työntekijöilläsi on käytössä alan parhaat digitaaliset työvälineet.
Premium Kitchen -tasolla digitaalisten työvälineiden lisäksi, keittiöösi on asennettu Kitchen Robo anturit, joiden avulla mittaukset pystytään automatisoida ja saat hälytykset riskitilanteista.
Perfect Kitchen -tasolla asiakkaamme hyödyntävät keittiötietoa oman ruokaturvallisuuden ja vastuullisen toiminnan kehittämisessä.

Voit myös kartoittaa täydellisen keittiön kartoituslomakkeella, mikä taso olisi keittiöösi sopivin. Testiin pääset täältä.

Olen unohtanut salasanan. Miten toimin?

Voit tilata uuden salasanan sekä verkkopalvelun että mobiilisovelluksen kirjautumissivulta kohdasta ”Unohditko salasanasi”.

Verkkopalvelun kirjautumissivulle pääset täältä. Mobiilisovelluksen kirjautumissivun saat näkyviin, kun klikkaat Fredman Pro -sovelluksen auki puhelimestasi tai tabletiltasi.

Lähetämme salasanan käyttäjätunnukseesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Tietoturvasyistä asiakaspalvelumme ei valitettavasti voi uusia salasanaa sinun puolestasi. Jos käyttäjätunnukseesi tai sähköpostiosoitteesi on tullut muutoksia, otahan yhteyttä oman organisaatiosi pääkäyttäjään.

Mikäli pääkäyttäjä ei ole tavoitettavissa, voit olla yhteydessä Fredman Pro asiakastukeen fredmanpro@fredmangroup.com

Kirjautuminen ei onnistu Fredman Pro -palveluun. Mitä teen?

Tarkista, että käyttämäsi salasana ei ole muuttunut, jos käytät yhteistä jaettua käyttäjätunnusta. Seuraa, ettei salasanaan jää ylimääräisiä välilyöntejä eikä pisteitä, ja isot ja pienet kirjaimet ovat oikein (mobiilissa automaattinen tekstinsyöttö saattaa muuttaa kirjoitusmuotoa). Tarkista myös, että käyttämäsi tunnus on oikein. Yrityksesi pääkäyttäjä pystyy tarkistamaan käyttäjätunnuksesi, mikäli se on päässyt unohtumaan.

Jos epäilet unohtaneesi salasanan, ja se on henkilökohtainen, voit pyytää verkkopalvelun tai mobiilisovelluksen kautta uuden. Katso ylempää vastaus ”Olen unohtanut salasanani. Miten toimin?” -kysymykseen.

Sovellus vaatii toimiakseen internet-yhteyden. Mikäli kirjautuminen ei onnistu edellä mainittujen ohjeiden avulla, tarkista verkkoyhteyden tila.

Kuinka kirjaudun oman keittiöni Fredman Pro -näkymään?

Tarvitset kirjautumiseen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka on lähetetty käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä sähköpostiosoitteeseesi. Sama tunnus käy sekä mobiilisovellukseen että verkkopalveluun. Verkkopalvelun kirjautumissivulle pääset täältä ja mobiilisovelluksen kirjautumissivun saat näkyviin, kun klikkaat sovelluksen auki puhelimestasi tai tabletiltasi.

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnusta ja salasanaa voit pyytää sitä oman yrityksesi pääkäyttäjältä. Mikäli yrityksellänne ei ole vielä Fredman Pro -palvelua, voit olla yhteydessä meihin fredmanpro@fredmangroup.com

Miten toimin hälytysten ja päivystysten kanssa lomieni aikaan?

Fredman Pro hälytykset ja päivystykset voi ajastaa ja ohjata eri henkilöille verkkosovelluksesta. Jos olet pääkäyttäjä, voit luoda omat päivystysajat verkkopalvelussa siellä olevaan kalenteriin asetukset-välilehden kautta. Jos sinulla ei ole tallennusoikeuksia, voit pyytää yrityksesi pääkäyttäjää luomaan sinulle vuorot.

Päivystysasetusten muokkausohje

Peruskäyttäjät voivat muokata omia päivystysasetuksiaan, jos peruskäyttäjällä on päivystysoikeudet.
Ylläpitäjäkäyttäjät voivat muokata myös muiden käyttäjien päivystysasetuksia ja lisätä päivystysoikeuksia peruskäyttäjille.

1. Jos olet peruskäyttäjä: Päivystykset -> Omat asetukset -> Päivystysasetukset
2. Jos olet ylläpitäjä: Asetukset -> Käyttäjät -> Muokkaa päivystystä
3. Täytä puhelinnumero, jos hälytysviestit halutaan tekstiviesteinä. Huom: lisämaksullinen ominaisuus. Ota tarvittaessa yhteyttä jälleenmyyjääsi, jos haluat ominaisuuden käyttöösi. Puhelinnumero täytetään +358 -muodossa
4. Täytä sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään, mikäli hälytyksistä halutaan sähköpostiviesti ja /tai tekstiviestipalvelu ei ole yrityksellänne käytössä.
5. Laita lähetysviiveeksi 0: tämä on aika jolloin hälytys syntyy kun 180 minuuttia on kulunut
6. Aktiivisuus: valitse haluamasi aktiivisuus
a. Aina aktiivinen = hälytysviestit lähtevät 24/7
b. Aktiivinen aikataulun mukaan = määrittele kohtaan ”Päivystysaikataulu”, milloin hälytysviestit lähtevät
c. Ei aktiivinen = hälytysviestit eivät lähde milloinkaan
7. Hälyttävät kohteet: siirrä nuolinäppäimillä ”Valitut kohteet” –kenttään ne kohteet, joista haluat hälytysviestit
8. Tallenna

Kalenterointi
1. Jos valitsit ”Aktiivinen aikataulun mukaan”, määrittele päivystysaikataulu kalenteriin
2. Klikkaa päivystysaikataulukalenteria hiiren vasemmalla näppäimellä ja saat kentän jonne voit ajastuksen syöttää
3. Anna päivystykselle otsikko joka viittaa minne hälytys menee
4. Anna alku- ja loppu-ajankohta
5. Valitse toistuvuus (ei toistu / päivittäin / viikoittain /kuukausittain)
6. Tallenna

Tarkistus
• Tarkista kalenterista päivystyksen ajankohta. Muokkaa tarvittaessa klikkaamalla päivystystä kalenterista.
• Huom: jatkuvat päivystykset eivät näy kalenterissa.

Apua saat myös Fredman Pro asiakastuesta fredmanpro@fredmangroup.com

Onko Fredman Pro -palvelun käyttöön liittyen saatavilla valmennusta?

Tarjoamme asiakkaiden tarpeiden mukaisia räätälöityjä valmennuksia Skypen välityksellä tai paikan päällä valmentamalla. Mikäli olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta, pyydäthän valmennustarjouksen lähettämällä viestiä osoitteeseen fredmanpro@fredmangroup.com

Käytössäsi on myös maksuttomat käyttöohjevideot Fredman Pro -mobiilisovelluksen käyttöön, jotka löydät täältä.

Kirjallisia ohjeita löydät Ohjeet -välilehdeltä, kun olet kirjautuneena Fredman Pro -verkkopalveluun.

Haluatko jakaa oman keittiösi tarinan?

Meillä fredmanilaisilla on ollut ilo kartoittaa ja tutustua lukuisiin ammattikeittiöihin ympäri Suomen. Haluamme nostaa upeimpia tarinoita esiin kaikille keittiöammattilaisille. Jos toivot, että sinun keittiösi tarina kerrotaan, otathan yhteyttä markkinointiimme Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

Anna palautetta tai jätä kehitysehdotus

Fredman Pro -kehitysehdotus

Oma Fredman Pro -näkymäsi

Kirjaudu sisään

Fredman Group