Tuotteet ammattilaisille

Fredmanin korkealaatuiset ja elintarviketurvalliset keittiötuotteet on kehitetty vaativaan ammattilaiskäyttöön: ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Fredman edistää kestävämpiä ruoanlaittotapoja ja ilahduttaa maailmaa hyvän maun mukaisilla ratkaisuilla, jotka ovat ruoan puolella.

Valmistus

Laadukkaat ja turvalliset työvälineet ovat ammattikeittiöarjen kulmakivi. Fredmanin tuotteilla sujuvoitat työtäsi ja teet ruoanvalmistuksesta ja vaativimpienkin raaka-aineiden käsittelystä entistä vaivattomampaa.

Säilytys

Elintarvikkeiden oikeaoppinen ja turvallinen säilöminen sekä ruokahävikin minimointi ovat olennainen osa ammattikeittiön arkea. Kattava säilytysratkaisuvalikoimamme on suunniteltu palvelemaan ammattilaisten tarpeita. Fredmanin tuotteilla keittiön arki sujuu helposti ja vaivattomasti.

Take away

Ruoan kuljetus on taitolaji, jonka oikeaoppista hallintaa vaaditaan ammattikeittiöiltä yhä enenevissä määrin ateriapalveluiden ja take away -ratkaisujen kysynnän lisääntyessä. Take away -ratkaisujemme avulla sekä lämpimien että kylmien aterioiden kuljettaminen paikasta toiseen onnistuu vaivattomasti ja turvallisesti.

Fredmanin valikoimasta löydät muun muassa kartonkiset take away -pakkaukset ja biohajoavat bagasse-lounasrasiat ruoan kuljettamiseen.

Carita®-tuotteet

Työtilan ja -välineiden hygienisyydestä huolehtiminen on ruokaturvallisen ammattikeittiön perusta.

Puukuitupohjainen, FSC®-sertifioitu Carita®-kuituliina on ammattilaisen valinta keittiön hygieenisenä pitämiseen. Lukuisat ammattilaiset käyttävät kuituliinaamme myös turvallisesti ruoanvalmistuksessa, sillä kaikki Carita-kuituliinamme ovat tutkitusti elintarvikekelpoisia.

Carita®-suojakäsineet ja -päähineet ovat keittiöammattilaisen valinta ruokaturvallisuuden varmistamiseksi. Ne ovat tarkoitettu suojamaan elintarvikkeiden käsittelyssä ja keittiön siivouksessa. Eri kokovaihtoehdot ja joustavat materiaalit takaavat hyvän istuvuuden.

Laadukkaat tuotteemme auttavat sinua pitämään työympäristöäsi puhtaana tehokkaasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää tarpeisiisi räätälöidyistä ratkaisuista?

Ota yhteyttä