Perheyritys toisessa sukupolvessa

Olemme suomalainen perheyritys, joka valmistaa vastuullisia ja elintarviketurvallisia keittiötuotteita niin kotikokeille kuin keittiöammattilaisille ruoanvalmistukseen, säilytykseen, kuljetukseen ja puhdistamiseen. Ammattikeittiöt kautta maailman voivat hyötyä digitaalisesta keittiönjohtamisesta ja omavalvonnasta, joista meillä on useiden vuosikymmenten kokemus. Toimimme yhteistyössä laajan ammattilaisverkoston kanssa tehdäksemme keittiöistä ekologisempia, puhtaampia ja älykkäämpiä.

Tavoittelemme asiakkaillemme täydellistä keittiötä. Se on varmasti jokaiselle kokkaajalle hieman erilainen. Meidän mielestämme täydellinen keittiö on ennen kaikkea puhdas, se edistää ruokaturvallisuutta sekä minimoi ruokahävikin ja toimii vastuullisesti, tehokuudesta tinkimättä. Teemme töitä sen eteen, jotta sinä voisit keskittyä parhaiden makujen luomiseen niin arjessa kuin juhlassa.

Rakkaudesta ruoanlaittoon, hävikkiä vastaan

Meille on ensisijaisen tärkeää, että palvelemme asiakaskuntaamme vastuullisesti. Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme, joka on ohjannut toimintaamme jo vuosikymmenten ajan. Sitoudumme kaikessa tekemisessämme kestävän kehityksen periaatteisiin, ja huomioimme toiminnassamme niin sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun. Kansainvälistymisen ja digitaalisen Chefstein® -palvelumme myötä keskitymme enenevissä määrin ratkaisemaan myös globaaleja kestävyyshaasteita.

Tervetuloa mukaan matkaamme – Yhdessä. Rohkeasti. Vastuullisesti.

Tutustu Fredmanin vastuullisuusvisioon

Lue lisää