Meillä töissä

Meitä fredmanilaisia yhdistää into ja halu tarjota asiakkaillemme työvälineet ja ratkaisut makuelämysten luontiin.

Meistä

Olemme eteenpäin katsova, innovatiivinen ja diversiteettiä arvostava kasvuyritys. Meille on ensiarvoisen tärkeää palvella kotikokkeja ja keittiöammattilaisia kehittämällä ja jalostamalla laadukkaita, kestäviä ja innovatiivisia tuotteita ja pakkausratkaisuja.

Yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja tukee työntekijöidemme ammatillista kehittymistä. Investoimme tulevaisuuteen ja suhtaudumme työhömme suurella kunnianhimolla – jalat tukevasti Suomen kamaralla, vaikka tähtäämmekin kansainväliseen kasvuun.

Avoimet työpaikat

Olisitko sinä tiimimme uusin vahvistus?

Työntekijöidemme suusta

Millaista on olla Fredmanilla töissä? Parhaiten siitä osaavat kertoa itse fredmanilaiset.

Fredman työnantajana

Innovatiivisten keittiötuotteidemme taustalla ja mahdollistajina toimii osaava joukko eri taustan omaavia ammattilaisia. Meitä on noin 85 työntekijää Espoon toimipisteessä ja tehtaallamme Raumalla. Meillä pääset osaksi motivoitunutta tiimiä, jossa jokaisella on yhtäläiset vaikuttamismahdollisuudet. Fredman on sitoutunut varmistamaan tasavertaiset työllistymismahdollisuudet kaikille työnhakijoille ja työntekijöille. Noudatamme yhdenvertaisuuden, tasapuolisuuden, tasa-arvoisuuden sekä toisen kunnioittamisen ja koskemattomuuden periaatteita kaikessa kanssakäymisessä. Rakennamme yhdessä koko henkilöstön kanssa hyvää työ- ja vuorovaikutuskulttuuria.