Kokkaa nopeasti, helposti – ja siististi

Airfryer tekee ruoanlaitosta nopeaa ja helppoa ja Fredman Airfryer-paperi tekee siitä siistiä.

Airfryer-paperimme on loistava lisävaruste Airfryer-laitteeseesi. Se tekee ruoanlaitosta nopeaa, helppoa ja siistiä. Korkeareunainen paperimme suojaa konettasi käytössä ja vähentää puhdistustarvetta käytön jälkeen. Paperi on kertakäyttöinen ja kierrätetään bio- tai sekajätteeseen.

Airfryer-laitteella voit valmistaa terveellisiä ja herkullisia ruokia nopeasti ja helposti. Laitteen avulla voit valmistaa esimerkiksi ranskalaisia perunoita, kananugetteja, kasviksia ja paljon muuta ilman öljyä. Airfryer-laitteen avulla voit myös paistaa, grillata, leipoa ja lämmittää ruokaa.

Kokeile näitä vinkkejä tai alempaa löytyviä reseptejä:

  1. Kananugetit: Leikkaa kananrintafileet sopivan kokoisiksi paloiksi. Kasta palat kananmunassa ja pyörittele korppujauhoissa. Paista kananugetit Airfryerissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  2. Ranskalaiset perunat: Leikkaa perunat sopivan kokoisiksi tikuiksi. Mausta perunat suolalla ja pippurilla. Paista perunat Airfryerissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  3. Kasvisvartaat: Leikkaa kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi. Pujota kasvikset vartaisiin ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista kasvisvartaat Airfryerissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.

Shaksuka

Tofubowl

Mutakakku

Tortillalasagne

Omeletti

Teriyakikana

Kalatacot

Chiliwings

Teriyakilohi

Mustikkapiirakka