Pakkaukset tarpeidenne mukaan ja omalla ilmeellä

Elintarvikepakkaus on olennainen osa onnistunutta ruokatuotetta. Valmistamme yrityksille ekologisia, innovatiivisia ja kestäviä pakkauksia kartongista, paperista tai kuitukankaasta omalla painatuksella. Ruoan tulee säilyä, maistua ja näyttää hyvältä, jo pakkauksessa.

Comple®-kartonkivuoka

Kylmien ja lämpimien ruokien ateriapakkaus, Comple®-kartonkivuoka on ekologinen ja turvallinen valinta. Se kestää kuumentamisen, pakastamisen, säilyttämisen ja kuljettamisen. Vuoka on PET-pinnoitettu ja se suljetaan PET-kalvolla. Hygienia on näin optimoitu. Useita kokoja.

Krokopussit

Krokopussi on edullinen, hygieeninen ja tuoreutta suojaava pakkausratkaisu useille erilaisille ruoka-annoksille. Toimiva elintarvikepakkaus esimerkiksi sämpylöille, piiraille, salaateille ja eineksille. Sen tiivis sauma säilyttää ruokien maun ja tuoreuden turvallisesti. Useita kokoja.

Kartonkiset kolmioleipä- ja tortillakotelot

Ekologinen kolmioleipä- tai tortillakotelo säilyttää leipätuotteet tuoreina ja siisteinä. Kuljetus ja säilytys on helppoa ja turvallista ikkunallisissa rasioissa, jotka kestävät kosteutta ja rasvaa saumattoman PET-kalvon ansiosta. Se myös parantaa säilyvyyttä. Saatavilla saumattavia tai käsin suljettavia vaihtoehtoja.

Kartonkiset salaattirasiat

Kestävä ja ekologinen rasia säilyttää salaatin tuoreena ja siistinä pidempään. Sisäpinnan saumaton PET-kalvo tekee rasiasta kosteutta ja rasvaa kestävän, turvallisen elintarvikepakkauksen, jonka ikkuna tuo salaatit kauniisti esille. Saatavilla saumattavia tai käsin suljettavia vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tarpeisiisi räätälöidyistä ratkaisuista?

Ota yhteyttä