Tunnistat tuotteen kolmesta pakkausväristä

Vihreistä pakkauksista löydät kierrätettävät ja uusiutuvista raaka-aineista valmistetut Fredman Eko -tuotteet.
Sinisissä pakkauksissa on Hävikinvähentäjä-tuotteet.
Mustiin pakkauksiin on laitettu kaikki grillaukseen sopivat foliot ja alumiinivuoat.

Main categories

Kategorian kuva
Ekologiset
Näytä kaikki

Kierrätettävät ja uusiutuvista raaka-aineista valmistetut tuotteet

Kategorian kuva
Hävikinvähentäjät
Näytä kaikki

Oiva apu ruoan säilytyksessä, pakastamisessa ja kuljetuksessa.

Kategorian kuva
Look-paistopussit
Näytä kaikki

Ruoanlaittoa helpottavilla ja nopeuttavilla LOOK -paistopusseilla valmistuu kätevästi mehukkaat ja arominsa säilyttävät liha-, kala- ja kasvisruoat.

Kategorian kuva
Premium
Näytä kaikki

Kaikki grillaukseen sopivat foliot ja alumiinivuoat. Niissä on ammattitason kestävyyttä ja siksi ne kestävät kuumissakin paikoissa

Alakategoriat

Kategorian kuva
Airfryer paperi

Airfryer paperi on loistava lisävaruste Airfryer-laitteeseesi. Korkeareunainen paperi vähentää puhdistustarvetta. Käytä myös mikrossa ja uunissa.

Kategorian kuva
Cocktail- ja grillitikut

Puiset cocktail- ja grillitikkumme soveltuvat monenlaiseen ruoanvalmistukseen ja tarjoiluun. Kokeile erilaisiin vartaisiin ja sormisyötäviin.

Kategorian kuva
Elmu®kelmut

Keittiöiden klassikko ElmuKelmu soveltuu monipuolisesti ruoan säilytykseen, valmistukseen ja kuljetukseen. Lisää säilytys- ja käyttöaikaa, vähennä hävikkiä.

Kategorian kuva
Folio- ja alumiinivuoat

Kätevät ja kestävät folio- ja alumiinivuoat ruoan valmistukseen, paistamiseen, grillaamiseen ja säilytykseen. Näillä valmistat niin laatikkoruoat, leivät kuin leivonnaiset.

Kategorian kuva
Foliopaperit

Fredmanin foliopaperit säilyttää parhaat maut ruoanlaitossa ja -säilytyksessä. Ne kestää kuumuutta, kosteutta ja pakkasta.

Kategorian kuva
Grillaus- ja savustusalustat

Grillaus- ja savustusalustat sopii kaikkiin grilleihin ja savustuslaitteisiin sekä uuniin. Kestää erinomaisesti kuumuutta ja kosteutta.

Kategorian kuva
Jääpala ja -murskapussit

Valmista ja säilytä jääpaloja ja jäämurskaa pusseissamme tai käytä omien liemipohjien pakastamiseen.

Kategorian kuva
Kakkupaperit

Fredman kakkupapereilla tarjoilet luomuksesi näyttävästi. Meiltä löydät erikokoisia pyöreitä ja suorakaiteenmuotoisia kakkupapereita.

Kategorian kuva
Kuituliinat

Kuituliinojemme monipuoliset käyttömahdollisuudet on testattu ammattikeittiöissä, missä Fredmanin Carita®-liina on ollut luottotuote jo vuosikymmenten ajan. Kotikäyttöön sopivaa kokoa olevat helppokäyttöiset yleisliinat ovat oiva apu, ja ne sopivat käytettäväksi monipuolisesti niin siivoukseen kuin ruoanvalmistuksen apuna.

Kategorian kuva
Leikkuualustat

Kätevä apuri keittiössä käsitellessäsi vaikka kalaa tai värjääviä juureksia. Kartonkinen leikkuualusta on myös hyvä pakata mukaan retkelle.

Kategorian kuva
Leivinpaperit

Kotimainen Fredman leivinpaperi on keittiön moniottelija ja sopii sekä ruoanvalmistukseen että leivontaan. Saatavilla erikokoisina arkkeina tai rullina. Käytä leivinpaperia kääretortun valmistuksessa, suojaamaan paistovuokaa, piparkakkutalojen kaavoituksessa ja suojana leivonnaisten päällä estämään palamista.

Kategorian kuva
Leivontatarvikkeet

Meiltä laadukkaat konvehtivuoat, alumiinivuoat ja kakkualustat herkkujen leivontaan ja ruoan valmistukseen.

Kategorian kuva
Look paistopussit

Look paistopusseilla valmistat kätevästi ja siististi ruokaa uunissa. Hauduta, paahda, kypsennä. Pussi säilyttää mureuden ja aromit.

Kategorian kuva
Paisto-, leivos- ja uunivuoat

Muffinssivuoat, leivosvuoat, paperiset paistovuoat, piirakkavuoat. Leivoit mitä tahansa, niin meiltä löytyy juuri oikea ratkaisu arkeen ja juhlaan.

Kategorian kuva
Paistopussit

Paperisissa paistopusseissamme höyrykypsennät, marinoit ja valmistat ruoat hellävaraisesti ja helposti. Soveltuu kanalle, kalalle, kasviksille ja lihalle.

Kategorian kuva
Pakastuspussit

Fredman pakastuspussit ovat mainio apu ruokien ja ruoka-ainesten säilytykseen ja pakastukseen. Pakastaminen on oiva keino ehkäistä ruokahävikin syntymistä.

Kategorian kuva
Pakastuspussit

Pakastuspussit ovat kätevä yleispakkaus mm. leivonnaisille, vihanneksille, sienille, koville marjoille, lihalle ja kalalle. Pakastetut vihannekset tai ruoat voidaan nostaa pussissaan huoneenlämpöön sulamaan.

Kategorian kuva
Pakastusrasiat

Pakastaminen on oiva tapa säilöä raaka-aineita ja valmista ruokaa vähentäen näin hävikkiä. Meiltä löydät laajan valikoiman eri kokoisia rasioita.

Kategorian kuva
Pursotinpussit

Fredman pursotinpussi sopii sekä kylmälle, että lämpimälle massalle. Mukana kolme uudelleenkäytettävää suutinosaa.

Kategorian kuva
Suodatinpussit

Kaikki tarvittava kahvin ja teen suodattamiseen.

Kategorian kuva
Tuplispussit

Tukevasta elintarvikemuovista valmistettu Tuplis säilytyspussi sopii elintarvikkeiden ja tarvikkeiden säilytykseen ja pakastamiseen.

Kategorian kuva
Vahapaperi

Vahapaperi sopii elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Se suojaa elintarvikkeita kosteudelta ja tuoksuilta ja säilyttää ne parempina pitempään.