Kategoria

  • Fredman
  • Fredman-tuotteita saksalaisen kauppajätin 1900 myymälään

    Julkaistu 21.10.2024

    Lokakuun aikana ROSSMANNin yli 1900 myymälässä ympäri Saksaa tulee myyntiin Fredmanin ruoanlaitossa ja leivonnassa käytettäviä tuotteita. Tuotteet tulevat Fredmanin tehtaalta Raumalta.

    Fredmanin brändituotteet löytyvät saksalaisketjun hyllyiltä Suomen Fredman-tuotteista poiketen vaaleanpunaisissa pakkauksissa.  Suomessa pakkaukset ovat vihreitä. Muista saman kategorian pakkauksista selkeästi poikkeavan pakkausilmeen uskotaan herättävän saksalaisten kotikokkien kiinnostus.  

    ROSSMANN on merkittävä kauppaketju paitsi Saksassa, myös muualla Euroopassa. On harvinaista, että omalla brändillä pääsee näin laajaan kauppojen jakeluun, sanoo Fredmanin liiketoimintajohtaja Peter Nyman ja jatkaa:

    ”Seuraamme yhdessä tarkasti minkälaisen vastaanoton Fredman-brändi ja tuotteemme saavat saksalaisten kotikokkien keskuudessa. Jos kysyntää on, voimme laajentaa tai muuten kehittää yhteistyötämme”, sanoo Nyman. 

    Kahvi jakaa kansaa: puolelle kahvi on hemmottelua, puolelle määrä on tärkeintä

    Selvitimme, minkä ikäisenä suomalaiset aloittavat kahvin juonnin ja millainen heidän kahvisuhteensa on.

    Lue lisää
    Pitkän tähtäimen keino säilyvyyden pidentämiseen ja hävikin vähentämiseen: vakumoi! 

    Hävikkigame ja samalla arvokkaiden raaka-aineiden säilyvyyden parantaminen nousee uudelle tasolle vakumoinnin avulla, kun sitä sovelletaan koko ruoanvalmistusprosessissa.

    Lue lisää