Kategoria

 • Fredman
 • Niklas Wickström Fredmanin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi

  Niklas Wickström on nimitetty Fredmanin hallituksen jäseneksi ja hallituksen puheenjohtajaksi. Niklas on toiminut suomalaisen pääomasijoitusyhtiön Korona Invest Oy:n sijoitusjohtajana vuodesta 2017 lähtien. Korona Investin ja Fredman Groupin välinen kauppa toteutui 18.4.2024.

  Fredmanin hallituksen muut jäsenet ovat Jaakko Isotalo (Korona Invest), omistajayrittäjä Peter Fredman sekä Sami Miettinen (DCM Capital, Translink Corporate Finance).

  Kuvassa: Niklas Wickström (edessä) ja pöydän äärellä vasemmalta oikealle: Sami Miettinen, Jaakko Isotalo ja Peter Fredman. Hallitus kuvattuna Fredmanin toimistossa Espoossa toukokuussa.

  ”Edeltäjäni ja nykyinen hallituksen jäsen Peter Fredman tiimeineen on tehnyt ansiokasta työtä tämän perheyrityslähtöisen yrityksen kehittämiseksi.  On ilo päästä jatkamaan työtä kestävän kasvun ja tulevaisuuden varmistamiseksi yhdessä hallituksen ja toimivan johdon kanssa”, Niklas Wickström sanoo.

  Fredman kertoi maaliskuussa 2024 keskittyvänsä ydinliiketoimintaansa eli keittiötuotteiden sekä ruoan pakkausratkaisujen liiketoimintaansa. Yrityskaupan myötä Fredmanilla on paremmat mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaansa niin Suomessa kuin rajojemme ulkopuolella.

  Omistajayrittäjät Clas ja Peter Fredman sekä Fredmanin toimitusjohtaja Per-Henrik Hagberg jatkavat yhtiössä merkittävinä vähemmistöomistajina.

  Tiedote 12.3.2024: Fredman Groupille uusi pääomistaja – Korona Invest vauhdittamaan kasvua

  Kysely: kesäjuhlien kahvipöydän suosikkitarjoilujen ykköstilan vei mansikkakermakakku

  Kahvipöydässä eniten houkuttavat kakut, vähiten pikkuleivät, pullat ja kakkutikkarit Selvitimme kesäjuhlien kahvipöytätarjoilujen suosikit ja inhokit. Kyselyn vastaajat kertoivat, mitä herkkuja...

  Lue lisää
  Festarikausi alkaa: vastuullinen ruokapakkaus vahvistaa brändiä

  Kesän ulkotapahtumissa ruoalla on merkittävä rooli onnistuneen tapahtumaelämyksen luomisessa. Ruokien tarjoilurasialla on merkitystä osana kokonaisuutta. Pakkauksen valinta kertoo myös yrityksen...

  Lue lisää