Fredman-tehtaanmyymälä

Löydät meidät osoitteesta: Eurajoentie 10, 27230 Lappi

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaista perjantaihin klo 10-16.

 

Huomoithan ystävällisesti turvaohjeet asioidessasi Fredman-tehtaanmyymälässä

Koronaviruspandemia on tuonut muutamia muutoksia tehtaanmyymälään ja siellä asiointiin.

Myymälän tiloissa suositellaan kerralla olevan enintään 10 asiakasta ja toivomme asiakkaiden käyttävän maskeja, huolehtivan turvaväleistä ja käsihygieniasta myymälässä asioidessaan.

Mikäli olet flunssaoireinen, asioithan myymälässä vasta kun olet tervehtynyt. Vallitsevassa tilanteessa emme valitettavasti voi vastaanottaa bussiryhmiä myymäläämme.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista tilanteessa Ajankohtaista-sivulla. 

 

Ota yhteyttä:

Sähköpostitse: tehtaanmyymala@fredmangroup.com

Puhelimitse: 050 597 2622

Fredmanin tehtaanmyymälä sijaitsee tehtaamme yhteydessä, Rauman Lapissa. Tehtaanmyymälässä on laaja valikoima päivittäistavaroita ja ammattikäyttöön valmistettuja Fredman-tuotteita. Myymälästä voi tehdä löytöjä kotiin tuotteista, joita vähittäismyymälöistä ei saa hankittua.

Tehtaanmyymälästä löytyy II-laadun tuotteita edullisilla hinnoilla. Satunnaisesti myynnissä on myös poistomyyntieriä valikoimista poistuvista tuotteista. Tehtaanmyymälän valikoima vaihtelee suuresti ja päivän aikana osa tuotteista saattaa loppua. Kesäaikaan kysyntä on huipussaan!

Yleisimmin II-laadun tuotteista saatavilla on:

  • Elmu®kelmu
  • Fredman-folio
  • Fredman-leivinpaperi
  • Fredman-suodatinpussit
  • Carita®-kuituliina
  • Fredman-kartonkivuoat

 

Olemme yrityksenä sitoutuneet savuttomaksi työpaikaksi 1.9.2016 alkaen. Koko tehdasalueemme, mukaanlukien tehtaanmyymälä ja sen ympäristö ovat savuttomia. Toivomme, että tehtaanmyymälässä vierailevat asiakkaamme kunnioittavat tätä sitoumusta.

Fredman Group