Fredman-tehtaanmyymälä

Löydät meidät osoitteesta: Eurajoentie 10, 27230 Lappi

Tehtaanmyymälämme on suljettu 30.4.2021 saakka

Koronavirustilanne on pysynyt Satakunnassa edelleen epävakaana. Tartuntariskin vuoksi haluamme omalta osaltamme suojata henkilöstömme ja asiakkaidemme terveyttä ja turvallisuutta. Fredman-tuotteiden häiriötön tuotanto ja jakelu kuluttaja- ja ammattikeittiöasiakkaille on meille fredmanilaisille ensiarvoisen tärkeää.

Tämän vuoksi tehtaanmyymälämme pidetään suljettuna 30.4.2021 saakka.

Tiedotamme tehtaanmyymälän jatkosta seuraavan kerran perjantaina 23.4.2021 Ajankohtaista-sivulla. 

Ota yhteyttä:

Sähköpostitse: tehtaanmyymala@fredmangroup.com

Puhelimitse: 050 597 2622

Fredmanin tehtaanmyymälä sijaitsee tehtaamme yhteydessä, Rauman Lapissa. Tehtaanmyymälässä on laaja valikoima päivittäistavaroita ja ammattikäyttöön valmistettuja Fredman-tuotteita. Myymälästä voi tehdä löytöjä kotiin tuotteista, joita vähittäismyymälöistä ei saa hankittua.

Tehtaanmyymälästä löytyy II-laadun tuotteita edullisilla hinnoilla. Satunnaisesti myynnissä on myös poistomyyntieriä valikoimista poistuvista tuotteista. Tehtaanmyymälän valikoima vaihtelee suuresti ja päivän aikana osa tuotteista saattaa loppua. Kesäaikaan kysyntä on huipussaan!

 

Yleisimmin II-laadun tuotteista saatavilla on:

  • Elmu®kelmu
  • Fredman-folio
  • Fredman-leivinpaperi
  • Fredman-suodatinpussit
  • Carita®-kuituliina
  • Fredman-kartonkivuoat

 

Olemme yrityksenä sitoutuneet savuttomaksi työpaikaksi 1.9.2016 alkaen. Koko tehdasalueemme, mukaanlukien tehtaanmyymälä ja sen ympäristö ovat savuttomia. Toivomme, että tehtaanmyymälässä vierailevat asiakkaamme kunnioittavat tätä sitoumusta.

Fredman Group