Fredman-tehtaanmyymälä

Löydät meidät osoitteesta: Eurajoentie 10, 27230 Lappi

Tehtaanmyymälämme on suljettu toistaiseksi.

Myymälän sulkeminen on varotoimenpide, jolla pyrimme osaltamme estämään koronaviruksen leviämistä. Tilannetta arvioidaan viikoittain ja muutoksista ilmoitetaan verkkosivuillamme.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista tilanteessa Ajankohtaista-sivulla. 

Ota yhteyttä:

Sähköpostitse: tehtaanmyymala@fredmangroup.com

Puhelimitse: 050 597 2622

Fredmanin tehtaanmyymälä sijaitsee tehtaamme yhteydessä, Rauman Lapissa. Tehtaanmyymälässä on laaja valikoima päivittäistavaroita ja ammattikäyttöön valmistettuja Fredman-tuotteita. Myymälästä voi tehdä löytöjä kotiin tuotteista, joita vähittäismyymälöistä ei saa hankittua.

Tehtaanmyymälästä löytyy II-laadun tuotteita edullisilla hinnoilla. Satunnaisesti myynnissä on myös poistomyyntieriä valikoimista poistuvista tuotteista. Tehtaanmyymälän valikoima vaihtelee suuresti ja päivän aikana osa tuotteista saattaa loppua. Kesäaikaan kysyntä on huipussaan!

Yleisimmin II-laadun tuotteista saatavilla on:

  • Elmu®kelmu
  • Fredman-folio
  • Fredman-leivinpaperi
  • Fredman-suodatinpussit
  • Carita®-kuituliina
  • Fredman-kartonkivuoat

 

Olemme yrityksenä sitoutuneet savuttomaksi työpaikaksi 1.9.2016 alkaen. Koko tehdasalueemme, mukaanlukien tehtaanmyymälä ja sen ympäristö ovat savuttomia. Toivomme, että tehtaanmyymälässä vierailevat asiakkaamme kunnioittavat tätä sitoumusta.

Toivotamme tervetulleeksi isotkin seurueet, ja toivoisimme ilmoituksen etukäteen tulostanne. Näin voimme varmistaa, että hyllyt notkuvat tuotteitamme, ja niitä riittää varmasti kaikille.

Fredman Group