Tehtaanmyymälämme Raumalla

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Raumalla Fredmanin tehtaan yhteydessä osoitteessa Eurajoentie 10, 27230 Lappi. Näytä sijainti kartalla  

Myymälä on auki ma-pe 10-17. Maksutapoina käteinen ja yleisimmät maksukortit.  

Myymälään on esteetön kulku. Parkkipaikkoja on myymälän edustalla.  

Myymälässä on laaja valikoima Fredman-tuotteita leivontaan, ruuanlaittoon ja puhdistukseenMyymälästä voi tehdä edullisesti löytöjä myös tuotteista, joita vähittäiskaupoista ei saa hankittua. 

Tehtaanmyymälästä löytyy II-laadun tuotteita edullisilla hinnoilla. Valikoima vaihtelee suuresti ja päivän aikana osa tuotteista saattaa loppua. Kesäaikaan kysyntä on huipussaan! 

Turvakäytännöt 

Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Tulethan myymäläämme vain terveenä.  

Myymälässämme saa olla samaan aikaan enintään 10 henkilöä. Toivomme, että käytät maskiahuolehdit turvaväleistä sekä käsihygieniasta. Huomioithan, ettei myymälässä ole asiakaswc:tä. 

Bussiryhmien vierailuista  

Bussiryhmät ovat tervetulleita myymäläämme. Otattehan kuitenkin huomioon sen, että turvakäytänteiden takia vierailussa saattaa mennä pidempään.
Toivomme, että isompien ryhmien vierailusta ilmoitetaan myymälän henkilökunnalle etukäteen.

OTA YHTEYTTÄ: 

Sähköpostitse: tehtaanmyymala@fredmangroup.com 
Puhelimitse: 050 597 2622 

Fredman on savuton työpaikka. Tehdasalueemme ja myymälämme ympäristöineen ovat siten myös savuttomia. Kunnioitathan sitoumustamme savuttomuuteen vieraillessasi myymälässämme.  

Tervetuloa ostoksille!  

Fredman Group