Asiakkaan kokema laatu on kokonaisuus, johon kuuluu itse tuotteiden lisäksi paljon muutakin. Mittaamme säännöllisesti mm. toimitusvarmuutta, tuotekehitystä sekä asiakaskokemusta. Laatu on asenne, tapa suhtautua työhön. Yrityksessämme koulutetaan työntekijöitä jatkuvasti ja kannustetaan heitä osallistumaan kehitystyöhön.

Lupaamme, että tuotteemme täyttävät ammattilaisten vaatimukset elintarvikekontaktissa käytettäville tuotteille, siksi tuotevalikoimaamme kuvaa määritelmä ”Professional Food Contact”. Olemme saavuttaneet useiden laatua mittaavien tahojen luottamuksen. Siksi tuotteita ja tuotantoamme mitataan jatkuvasti. Haluamme täyttää niin ammattilaisten, kotikulinaristien kuin viranomaistenkin tiukimmatkin vaatimukset.

Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto myöntää Avainlippu-merkin tuotteille, jotka on valmistettu Suomessa. Avainlippu-tuotteita ostamalla kuluttaja tietää yhdellä silmäyksellä, että tuote tai palvelu on tehty Suomessa. Merkki on erittäin hyvin tunnettu; yli 90 prosenttia kuluttajista tunnistaa Avainlipun. Fredman Group on Avainlippu -yritys.

ISO 9001

Fredman Groupille on myönnetty SFS-EN ISO 9001:2015 sertifikaatti. Se asettaa meille useita erilaisia laadunhallintaan liittyviä vaatimuksia, jotka meidän tulee täyttää. Käytännössä se tarkoittaa yksikössä olevan organisaatiorakenteen, prosessien, menettelyjen ja resurssien muodostamaa kokonaisuutta ja sen tehokasta johtamista. Myös asiakasvaatimusten parempi täyttyminen on tärkeä asia laadunhallinnassa.

ISO 14001

Fredman Group Oy:lle on myönnetty myös SFS-EN ISO 14001:2015 sertifikaatti. ISO 14 001 sertifikaatti liittyy yrityksen ympäristöjärjestelmään. Sen avulla yritys kehittää ympäristöasioiden hallintaa ja ympäristönsuojelutoimien tuloksellisuutta ja se auttaa organisaatioita sekä parantamaan ympäristönsuojelunsa tasoa että osoittamaan ympäristöasioidensa hyvää hoitoa.

ISO 22000

Fredman Group Oy täyttää kansainvälisen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän ISO 22 000:n sertifikaatin asettamat vaatimukset. ISO 22000:n lisäksi käytössämme on sen vaatimuksia edelleen laajentava elintarvikepakkausstandardi ISO/TS 22002-4:2013.

OHSAS 18001

Fredman Group Oy:lle on myönnetty OHSAS 18001 -sertifikaatti. OHSAS 18001 -standardin tarkoitus on ehkäistä työperäisiä kuolemia, tapaturmia, vahinkoa terveydelle ja edistää työhyvinvointia. Sertifikaatti kertoo yrityksen tosissaan ponnistelevan turvallisen työympäristön ja hyvinvoinnin puolesta. Me Fredmanilla uskomme, että hyvinvoinnilla on suuri merkitys mm. tehokkuuteen, innovatiivisuuteen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Suomalainen perheyritys

Suomalainen perheyritys -merkki kertoo, että yrityksemme on vahvasti kotimainen ja että juuremme ovat Suomessa. Sukupolvelta toiselle siirtyvät suomalaiset perheyritykset ovat kantaneet pitkäjänteisesti vastuuta: kehittäneet yrityksiään, maksaneet veroja ja työllistäneet satojatuhansia ihmisiä.

Tilaajavastuu – Luotettava kumppani 

Tilaajavastuu.fi on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuulain edellyttämien tietojen rekisteri. Voit tarkistaa palvelusta Fredman Group Oy:n (Y-tunnus: 2404631-0) tiedot helposti: https://www.tilaajavastuu.fi/fi/pikatarkistus/

Menestyjäyritys-sertifikaatti

Fredman Group Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2015 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2014/06–2015/05.

Suomen Vahvimmat

Fredman Group Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat 2012-2017 Platina -sertifikaatti.

Fredman Group oy on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään. Olemme saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen yllä mainittuina vuosina ja se oikeuttaa tähän erikoissertifikaattiin. Luokitus on merkki yrityksen pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisita taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Asiakastieto Oy.

Suomen vahvimmat

Luotettava kumppani

Fredman Group Oy on mukana Luotettava kumppani -palvelussa, josta asiakkaat voivat itse Raportit-palvelusta käydä katsomassa tilaajavastuulain mukaisia ”papereitamme”. Voit käydä katsomassa tarkempia tietoja yrityksestä kirjautumalla sisään Raportit-palveluun.

HD-flexo

Fredman Group Oy on saanut yhteistyössä helsinkiläisen reprotalo Marvacon kanssa fleksopainoalalla arvostetun HD-Flexo kumppanuussertifikaatin.

lue lisää VASTUULLISUUDESTA

Edistämme työssämme kestävää kehitystä ja huomioimme toiminnassamme sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun.

SIIRRY

Fredman Group