Fredmanin tarina

Me, Peter ja Clas Fredman, olemme toisen polven perheyrittäjiä. Mielestämme Suomi tarvitsee rohkeutta ja halua kasvaa. Perheyrityksemme tarinassa on nyt koittanut seuraavan vaiheen aika: tavoitteenamme on kasvaa ja kansainvälistyä uutta osaamista ja verkostoja yhdistämällä.

Fredman tavoittelee täydellistä keittiöitä ja taistelee parhaiden makujen puolesta. Toimimme yhdessä laajan ammattilaisverkoston kanssa tehdäksemme keittiöistä älykkäitä, laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia.

Uudistamme ja uudistumme jatkuvasti ajan, teknologian ja keittiöiden kehittyessä. Uskomme, että ammattikeittiöt kautta maailman voivat hyötyä suomalaisesta teknologiaosaamisesta, josta yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus.

Vuoden 2015 alussa aloimme muuttaa yritystämme perinteisestä pk-tuotantoyrityksestä palvelu- ja brändivetoiseksi yritykseksi. Nostimme strategian kärkeen ylivoimaisen asiakaskokemuksen. Siihen, brändiin ja digitalisoitumiseen satsaaminen ovat tuottaneet erinomaisia tuloksia: olemme rohkaistuneet tavoittelemaan täydellistä keittiötä.

Olemme toimineet jo kahdeksalla vuosikymmenellä, aina Euran Paperi Oy:n perustamisesta vuonna 1937 lähtien. Tarinamme polveilee Certix Oy:n, A. Ahlström Kuluttajatuotteet Oy:n, Euran kuluttajatuotteet Oy:n, Euracon Oy:n ja Eskimo Finland Oy:n kautta tähän päivään. Fredman-konserniin kuuluvat Fredman Group Oy:n lisäksi yhtiöt, Fredman Professional Kitchen Oy ja Fredman Operations Oy. Voit halutessasi lukea historiastamme tarkemmin täällä.

Fredman Group synnyttää tietoa ja osaamista paremman ruoan valmistamiseen ja jalostaa teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja älykkäiden keittiöiden kehittämiseen. Tarjoamme alan parhaita työvälineitä parhaiden makujen luomiseen. Koemme olevamme osa yhtä suurta, maailmanlaajuista keittiöperhettä, joka luo parhaita makuja arkeen ja juhlaan. Unelmissamme siintää täydellinen keittiö. Tervetuloa mukaan tarinaamme!

Strive for The Perfect Kitchen!

Lue lisää vastuullisuudestamme ja toiminnastamme täältä.

Fredman Professional Kitchenin tarina

Tutustu

Fredman Operationsin tarina

Tutustu

Fredman Group