Fredmanin tarina

Me, Clas ja Peter Fredman, olemme toisen polven perheyrittäjiä. Mielestämme Suomi tarvitsee rohkeutta ja halua kasvaa. Perheyrityksemme tarinassa on nyt koittanut seuraavan vaiheen aika: tavoitteenamme on kasvaa ja kansainvälistyä uutta osaamista ja verkostoja yhdistämällä.

Fredman tavoittelee täydellistä keittiöitä, jossa yhdistyvät vastuulliset sekä turvalliset ruokateknologian tuotteet ja palvelut. Niitä valmistamme innovatiivisesti yhdessä – parhaiden makujen puolesta. Toimimme yhdessä laajan ammattilaisverkoston kanssa tehdäksemme keittiöistä älykkäitä, laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia.

Uudistamme ja uudistumme jatkuvasti teknologian ja keittiöiden kehittyessä. Uskomme, että ammattikeittiöt kautta maailman voivat hyötyä suomalaisesta teknologiaosaamisesta, josta yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus.

Vuoden 2015 alussa aloimme muuttaa yritystämme perinteisestä pk-tuotantoyrityksestä palvelu- ja brändivetoiseksi yritykseksi. Nostimme strategian kärkeen ylivoimaisen asiakaskokemuksen. Siihen, brändiin ja digitalisoitumiseen satsaaminen ovat tuottaneet erinomaisia tuloksia: olemme rohkaistuneet tavoittelemaan täydellistä keittiötä.

Olemme toimineet jo kahdeksalla vuosikymmenellä, aina Euran Paperi Oy:n perustamisesta vuonna 1937 lähtien. Tarinamme polveilee Certix Oy:n, A. Ahlström Kuluttajatuotteet Oy:n, Euran kuluttajatuotteet Oy:n, Euracon Oy:n ja Eskimo Finland Oy:n kautta tähän päivään. Fredman-konserniin kuuluvat Fredman Group Oy:n lisäksi yhtiöt, Fredman Professional Kitchen Oy, Fredman Operations Oy ja Fredman Perfect Kitchen Oy. Voit halutessasi lukea historiastamme tarkemmin täällä.

Fredman Group tarjoaa tietoa ja osaamista paremman ruoan valmistamiseen ja jalostaa teknologiaa hyödyntäviä älykkäitä ratkaisuja keittiöiden johtamiseen. Tarjoamme alan parhaita työvälineitä parhaiden makujen luomiseen. Koemme olevamme osa yhtä suurta, maailmanlaajuista keittiöperhettä, joka luo parhaita makuja arkeen ja juhlaan. Unelmissamme siintää täydellinen keittiö. Tervetuloa mukaan tarinaamme!

Strive for The Perfect Kitchen!

Lue lisää vastuullisuudestamme ja toiminnastamme täältä.

ORGANISAATIO

Peter Fredmanilla on tapana sanoa, että perheyrityksen kvartaali on 25 vuotta – kehitämmekin systemaattisesti toimintaamme entistäkin paremmin sekä tänään että tulevaisuudessa. Aloitamme kuluvana vuonna uuden strategiakauden, mikä tuo muutoksia toimintaamme. Vaikka suurin osa myynnistämme tulee edelleen kotimarkkinoiden päivittäistavara- ja Food Service -sektoreilta, vie tulevaisuus meitä kovaa vauhtia kansainvälisille markkinoille. Jotta organisaatiomme mahdollistaisi strategiamme ja tulevaisuuden visiomme toteutumisen, olemme uudelleenorganisoituneet.

Yksi Fredman, kaksi liiketoimintayksikköä: Fredman Finland ja Fredman International

Viestimme jatkossa yhtenä Fredmanina, vaikka tytäryhtiömme (Fredman Professional Kitchen Oy, Fredman Operations Oy ja Fredman Perfect Kitchen Oy) jatkavat toimintaa taustalla. Meitä johtaa toimitusjohtaja Per-Henrik Hagberg, jonka vision mukaisesti toimimme kahdessa liiketoimintayksikössä, joita tukevat hallinto-, innovaatio- ja toimitusketjufunktiot.

Fredman Finland palvelee kaikkia kotimaisia asiakkaitamme (päivittäistavara ja Food service), sekä kansainvälisiä päivittäistavarakaupan puolen asiakkuuksia.

Fredman International on puolestaan kansainvälisen Food service -sektorin kumppani.

Innovaatio- ja toimitusketjufunktio – korkealaatuista tuotantoa

Vastaamme Fredman Groupin omasta tuotannosta, ostoista, laadusta ja logistiikasta. Tuotantomme läpi virtaa vuosittain tuhansia tonneja korkealaatuisia raaka-aineita, joista jalostamme asiakkaidemme arvostamia tuotteita, kuten Fredman Elmu®kelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota, Carita®-kuituliinaa ja Comple®-vuokia. Kaikki tuotteemme täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset, joten tuotelupauksemme kiteytyy sanoihin ”Professional food contact”.

Intohimoista tuotekehitystä

Arkeemme kuuluvat tuotannon ja logistiikan lisäksi niin tuotteidemme elintarvikekelpoisuuden varmistaminen, laadun ylläpitäminen, kuin vastuullisuuskysymyksetkin. Olemme kiinnostuneita uusista materiaaleista ja tuotantomenetelmistä, joilla voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Inspiroidumme, kun saamme luoda räätälöityjä ratkaisuja, esimerkiksi täysin biohajoavia kartonkisia salaattirasioita, asiakkaidemme toiveiden täyttämiseksi. Haluatko ehdottaa ideaa? Voit jättää sen tästä.

Fredman Group