Fredmanin tarina

Me, Clas ja Peter Fredman, olemme toisen polven perheyrittäjiä. Mielestämme Suomi tarvitsee rohkeutta ja halua kasvaa. Perheyrityksemme tarinassa on nyt koittanut seuraavan vaiheen aika: tavoitteenamme on kasvaa ja kansainvälistyä uutta osaamista ja verkostoja yhdistämällä.

Fredman tavoittelee täydellistä keittiöitä, jossa yhdistyvät vastuulliset sekä turvalliset ruokateknologian tuotteet ja palvelut. Niitä valmistamme innovatiivisesti yhdessä – parhaiden makujen puolesta. Toimimme yhdessä laajan ammattilaisverkoston kanssa tehdäksemme keittiöistä älykkäitä, laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia.

Uudistamme ja uudistumme jatkuvasti teknologian ja keittiöiden kehittyessä. Uskomme, että ammattikeittiöt kautta maailman voivat hyötyä suomalaisesta teknologiaosaamisesta, josta yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus.

Vuoden 2015 alussa aloimme muuttaa yritystämme perinteisestä pk-tuotantoyrityksestä palvelu- ja brändivetoiseksi yritykseksi. Nostimme strategian kärkeen ylivoimaisen asiakaskokemuksen. Siihen, brändiin ja digitalisoitumiseen satsaaminen ovat tuottaneet erinomaisia tuloksia: olemme rohkaistuneet tavoittelemaan täydellistä keittiötä.

Olemme toimineet jo kahdeksalla vuosikymmenellä, aina Euran Paperi Oy:n perustamisesta vuonna 1937 lähtien. Tarinamme polveilee Certix Oy:n, A. Ahlström Kuluttajatuotteet Oy:n, Euran kuluttajatuotteet Oy:n, Euracon Oy:n ja Eskimo Finland Oy:n kautta tähän päivään. Fredman-konserniin kuuluvat Fredman Group Oy:n lisäksi yhtiöt, Fredman Professional Kitchen Oy, Fredman Operations Oy ja Fredman Perfect Kitchen Oy. Voit halutessasi lukea historiastamme tarkemmin täällä.

Fredman Group tarjoaa tietoa ja osaamista paremman ruoan valmistamiseen ja jalostaa teknologiaa hyödyntäviä älykkäitä ratkaisuja keittiöiden johtamiseen. Tarjoamme alan parhaita työvälineitä parhaiden makujen luomiseen. Koemme olevamme osa yhtä suurta, maailmanlaajuista keittiöperhettä, joka luo parhaita makuja arkeen ja juhlaan. Unelmissamme siintää täydellinen keittiö. Tervetuloa mukaan tarinaamme!

Strive for The Perfect Kitchen!

Lue lisää vastuullisuudestamme ja toiminnastamme täältä.

Fredman Perfect Kitchen

FREDMAN PERFECT KITCHEN

Olemme omavalvonnan digitalisoimisen, ammattikeittiöiden korkean hygieniatason turvaamisen ja ruokahävikin vähentämisen taitureita. Tavoittelemme kaikessa työssämme täydellistä keittiötä. Yhdistämme tietoa, teknologiaa, järjestelmiä ja monipuolista ammattitaitoa paremman ruoan synnyttämiseksi.

Fredman Food Tech on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, joka kasvattaa liiketoimintasi tuottavuutta. Se automatisoi rutiinitehtäviä ja tuottaa keittiösi toiminnasta mittaustietoa, jonka avulla kehität liiketoimintaasi tarkkanäköisesti. Kolmen erilaisen palvelutason ansiosta palvelumme on sovitettavissa juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin. Me nostamme sinut toimialasi edelläkävijäksi.

Tutustu keittiön johtamisen ja omavalvonnan palveluihin.

Fredman Professional Kitchen

FREDMAN PROFESSIONAL KITCHEN

Ammattikeittiöiden työn tuloksena syntyvät ateriat, niiden parhaat maut ja ruoan turvallisuus ovat intohimomme. Tavoittelemme täydellistä keittiötä, minkä vuoksi tarjoamme alan parhaita palveluita ja työvälineitä parhaiden makujen luomiseen.

Meidät tunnetaan niin digitaalisesta Fredman Food Tech -palvelukokonaisuudesta, aidoista ja alkuperäisistä Carita®-kuituliinoistaElmu®kelmustaComple®-ateriapalvelujärjestelmistä ja kartonkisista take away -pakkauksista.

Tavoittelemme kaikessa työssämme täydellistä keittiötä.

Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä tästä.

Fredman Operations

Fredman Operations

Fredman Operations vastaa päivittäistavaroiden myynnistä, kuluttajamarkkinoinnista, konsernin hankinnoista, logistiikasta, tuotannosta ja laadusta.

ELINTARVIKETURVALLISIA KEITTIÖTUOTTEITA

Valmistamme asiakkaillemme elintarviketurvallisia ja korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita. Alan parhaita tuotteita parhaiden makujen luomiseen. Vuosikymmenten kokemukseemme sujuvista tuotanto- ja logistiikkaprosesseista yhdistyvät ketteryys, kekseliäisyys, ylivoimainen asiakaskokemus ja erinomainen toimitusvarmuus.

KORKEALAATUISTA TUOTANTOA

Vastaamme Fredman Groupin omasta tuotannosta, ostoista, laadusta ja logistiikasta. Tuotantomme läpi virtaa vuosittain tuhansia tonneja korkealaatuisia raaka-aineita, joista jalostamme asiakkaidemme arvostamia tuotteita, kuten Fredman Elmu®kelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota, Carita®-kuituliinaa ja Comple®-vuokia. Kaikki tuotteemme täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset, joten tuotelupauksemme kiteytyy sanoihin ”Professional food contact.”

INTOHIMOISTA TUOTEKEHITYSTÄ

Arkeemme kuuluvat tuotannon ja logistiikan lisäksi niin tuotteidemme elintarvikekelpoisuuden varmistaminen, laadun ylläpitäminen kuin vastuullisuuskysymyksetkin. Olemme kiinnostuneita uusista materiaaleista ja tuotantomenetelmistä, joilla voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Inspiroidumme, kun saamme luoda räätälöityjä ratkaisuja, esimerkiksi täysin biohajoavia kartonkisia salaattirasioita, asiakkaidemme toiveiden täyttämiseksi. Halutako ehdottaa ideaa? Voit jättää sen tästä.

Fredman Group