Hävikinhallinta

Tapoja vähentää ja hallita hävikkiä on monia. Ratkaisemme tätä aikamme valtavaa ammattikeittiöiden haastetta digitaalisesti innovatiivisen Chefstein®-palvelumme avulla, jota täydentävät erilaiset hävikkivaakaratkaisut. Kun tiedät mitä ja miksi, tiedät miten vähentää hävikkiä ja samalla säästää rahaa.

Chefstein®

”Vähennä ruokahävikkiä ja säästä samalla rahaa ja luontoa” on tärkeä tavoite. Chefstein®-palvelun hävikkiratkaisu kertoo, miten ja miksi ruokahävikkiä syntyy ammattikeittiössä. Arvokkaan tiedon pohjalta on helppoa tehdä kestäviä ja kannattavia päätöksiä ruokahävikin vähentämiseksi keittiön arjessa.

Chefstein® Älyvaaka

Älykästä hävikin seurantaa gramman ja euron tarkkuudella. Chefstein® Älyvaaka sijoittuu huomaamattomasti olemassa olevien ammattikeittiön jäteastioiden alle. Ei siis muutoksia keittiön rutiineihin. Ainoastaan uutta, arvokasta tietoa, jonka pohjalta vähentää ruokahävikkiä suunnitelmallisesti.

Biovaaka

Biojätteen määrän ymmärtäminen auttaa vähentämään ruokahävikkiä ja säästää rahaa. Biovaaka kerää yhteen henkilökunnan siihen päivittämät tiedot eri pisteiden ruokahävikistä ja raportoi sen luotettavasti. Tietoon perustuva päätöksenteko on kestävää hävikinhallintaa ja johtamista.

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää, miten Fredman voi auttaa sinua hävikinhallinnassa?

Ota yhteyttä