STRIVE FOR THE PERFECT KITCHEN

FREDMAN PRO

SIIRRY OMALLE FREDMAN PRO SIVUlLESI

Kirjaudu sisään tästä

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää täältä

Katso videoilta, kuinka Fredman Pro -mobiilisovellus toimii

FREDMAN PRO VIDEOT

Katso videot

Laitteiden huolto ja kalibrointi

Yhteystiedot

Mikä on fredman pro?

Fredman Pro on Suomessa kehitetty palvelu omavalvonnan digitalisoimiseen. Se sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden johtamiseen. Fredman Pro mobiili- ja verkkosovellus on osa Fredman Food Tech -palvelukokonaisuutta.

Tee testi ja selvitä, miten sinun keittiössäsi voidaan säästää aikaa ja parantaa ruokaturvallisuutta?

FREDMAN PRO -palvelussa

PAPERITON OMAVALVONTA

Unohda paperit ja siirry muokattavaan digitaliseen omavalvontapohjaan. Kaikki Fredman Pro -mobiilisoveluksessa tehdyt omavalvonnan kirjaukset tallentuvat suoraan verkkopalveluun. Säästä aikaa ja tehosta toimintaa.

LÄMPÖTILAMITTAUKSET

Fredman Pro -mobiilisovelluksen ja mittalaitteiden avulla varmistat ruoan valmistus-, kypsennys- ja tarjoilulämpötilat sekä huolehdit elintarvikkeiden vastaanottotarkastuksista luotettavasti. Mittaustulokset näkyvät välittömästi mobiilisovelluksessa ja raporteilla verkkopalvelussa.

PINTAHYGIENIAMITTAUKSET

Varmista tilojen, pintojen ja välineiden hygieniataso ottamalla pintapuhtausnäyte Fredman Pro -mobiilisovelluksen ja ATP-luminometrin avulla. Mittaustulokset näkyvät välittömästi mobiilisovelluksessa ja raporteilla verkkopalvelussa.

TEHTÄVÄT JA RAPORTIT

Fredman Pro -mobiilisovelluksesta löytyvät tehtävät ja viikkosiivouspohjat ohjaavat työntekijöiden päivittäistä toimintaa. Seuraa reaaliaikaisesti oman keittiösi toimintaa ja hyödynnä keittiötietoa sisältäviä raportteja toimintasi kehittämisessä.

MIKSI FREDMAN PRO?

Finnjävel-ravintolan keittiön omavalvonta on automatisoitu Fredmanin avulla. Aikaa säästyy kaksi työpäivää kuukaudessa. Palvelu valvoo keittiön toimintoja ja hälyttää tarvittaessa. Katso vasemmalta Finnjävelin tarina.

Lue lisää

Ei huolta, ei paperia, ei unohtuneita tehtäviä

 

Palvelumme avulla johdat koko keittiötä ja digitalisoit omavalvonnan kirjaukset. Voit unohtaa kansiot ja paperilaput. Palvelumme on integroitu päivittäisiin prosesseihin. Laitteisiin ja tiloihin asennettavat kiinteät Kitchen Robo sensorit keräävät tietoa keittiöstäsi 24/7, joten sinun ei enää tarvitse pelätä kylmiöiden liiallista lämpenemistä tai pakastimen sulamista. Saat hälytyksen riskitilanteista aina ensitilassa. Työntekijöidesi motivaatio paranee, koska he saavat käyttöönsä nykyaikaiset työvälineet, joissa siivousaikataulut ja tehtävälistat löytyvät valmiina. Sinun ei enää tarvitse huolehtia unohtuneista tehtävistä. Fredman Food Tech -palveluiden avulla parannat ruoan laatua, toiminnan kannattavuutta, säästät aikaa ja minimoit riskit.

JOHDA TIEDOLLA JA DIGITALISOI OMAVALVONTA

 

  • Keskitä hajallaan olevat ohjeet ja dokumentit.
  • Luovu mapeista, muistilapuista ja paperipinoista.
  • Yhdistä ohjeet, työkalut ja tulokset.
  • Hallitse ohjeita ja suunnitelmia keskitetysti.
  • Tarkkaile valvonnan toteuttamista reaaliajassa.
  • Automatisoi, digitalisoi, säästä aikaa ja rahaa.
  • Varmista ja todista laatutasosi.

MIKSI FREDMAN PRO?

Digitaalisen ja pitkälle automatisoidun Fredman Pron avulla keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas pystyy seuraamaan ruoan valmistusta ja todentamaan asiakkailleen laadun hetki hetkeltä. Fredman Pro on työkalu, joka valvoo puolestasi keittiön toimintoja, hoitaa omavalvontaa, parantaa myyntiä ja auttaa taistelussa hävikkiä vastaan. Se on työkalu, joka huolehtii ennenkaikkea ruokaturvallisuudesta ja laadusta. Ohessa Teron tarina ole hyvä

Tutustu tarkemmin

MIKSI FREDMAN PRO?

Fredman Pro -palvelun käyttöönoton myötä Espoo Catering on luopunut ruutupapereista ja omavalvonnan käsinkirjauksista. Palvelun avulla ruokaturvallisuuden ja laadun johtaminen on entistä helpompaa. Katso videolta, mitä hyötyjä digitaalisen omavalvontapalvelun käyttöönotto on tuonut.

Tutustu palveluun
Fredman Group