Suomessa kehitetty palvelu omavalvonnan digitalisoimiseen

FREDMAN PRO

ei huolta, ei paperia, ei unohtuneita tehtäviä

SIIRRY OMALLE FREDMAN PRO SIVUlLESI

Kirjaudu sisään tästä

Usein kysytyt kysymykset

Katso vastaukset

Katso videoilta, kuinka Fredman Pro -mobiilisovellus toimii

FREDMAN PRO VIDEOT

Katso ohjevideot

Laitteiden huolto ja kalibrointi

Ohjeet ja yhteystiedot

Mikä on Fredman Pro?

Fredman Pro on Suomessa kehitetty palvelu omavalvonnan digitalisoimiseen.

Se sopii niin pienten kuin suurien ammattikeittiöiden johtamiseen. Palvelun avulla poistat keittiöstä turhat paperit, ja saat käyttöösi mobiili- ja verkkosovelluksen, sekä digitaaliset mittalaitteet omavalvonnan kirjauksia varten.

Palvelun hälytysten avulla varmistat, että kriittiset toimenpiteet tulevat tehtyä oikea-aikaisesti ja oikein. Omavalvonnan kirjaukset tallentuvat suoraan pilvipalveluun, joten säästät aikaa ja tehostat toimintaasi.

Fredman Pro on osa suurempaa Fredman Food Tech -palvelukokonaisuutta.

FREDMAN PRO -palvelussa

PAPERITON OMAVALVONTA

Unohda paperit ja siirry muokattavaan digitaliseen omavalvontapohjaan. Kaikki Fredman Pro -mobiilisoveluksessa tehdyt omavalvonnan kirjaukset tallentuvat suoraan verkkopalveluun. Säästä aikaa ja tehosta toimintaa.

LÄMPÖTILAMITTAUKSET

Fredman Pro -mobiilisovelluksen ja mittalaitteiden avulla varmistat ruoan valmistus-, kypsennys- ja tarjoilulämpötilat sekä huolehdit elintarvikkeiden vastaanottotarkastuksista luotettavasti. Mittaustulokset näkyvät välittömästi mobiilisovelluksessa ja raporteilla verkkopalvelussa.

PINTAHYGIENIAMITTAUKSET

Varmista tilojen, pintojen ja välineiden hygieniataso ottamalla pintapuhtausnäyte Fredman Pro -mobiilisovelluksen ja ATP-luminometrin avulla. Mittaustulokset näkyvät välittömästi mobiilisovelluksessa ja raporteilla verkkopalvelussa.

TEHTÄVÄT JA RAPORTIT

Fredman Pro -mobiilisovelluksesta löytyvät tehtävät ja viikkosiivouspohjat ohjaavat työntekijöiden päivittäistä toimintaa. Seuraa reaaliaikaisesti oman keittiösi toimintaa ja hyödynnä keittiötietoa sisältäviä raportteja toimintasi kehittämisessä.

miten sinun keittiössäsi voidaan säästää aikaa ja parantaa ruokaturvallisuutta?

Tee testi ja selvitä

MIKSI FREDMAN PRO?

Finnjävel-ravintolan keittiön omavalvonta on digitalisoitu Fredmanin avulla. Aikaa säästyy kaksi työpäivää kuukaudessa. Palvelu valvoo keittiön toimintoja ja hälyttää tarvittaessa. Katso videolta Finnjävelin tarina.

Lue lisää

MIKSI FREDMAN PRO?

Digitaalisen Fredman Pro -palvelun avulla keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas pystyy seuraamaan ruoan valmistusta ja todentamaan asiakkailleen laadun hetki hetkeltä. Fredman Pro on työkalu, joka huolehtii ennenkaikkea ruokaturvallisuudesta ja laadusta. Katso videolta Lapland hotelsin tarina.

Tutustu tarkemmin

MIKSI FREDMAN PRO?

Fredman Pro -palvelun käyttöönoton myötä Espoo Catering on luopunut ruutupapereista ja omavalvonnan käsinkirjauksista. Palvelun avulla ruokaturvallisuuden ja laadun johtaminen on entistä helpompaa. Katso videolta, mitä hyötyjä digitaalisen omavalvontapalvelun käyttöönotto on tuonut.

Tutustu palveluun

Fredman Pro on osa suurempaa FREDMAN FOOD TECH -palvelukokonaisuutta

Haluatko vapauttaa työaikaa omavalvonnan rutiineista parhaiden makujen valmistamiseen, mininimoida ruokaturvallisuusriskit ja pienentää hävikin määrää?

Tutustu palvelukokonaisuuteen

Fredman Group