Tietosuojaperiaate – Fredman Group Oy

Meillä Fredman Group Oy:ssä (jäljempänä ”Fredman”) asiakkaidemme yksityisyydensuoja on tärkeää. Sitoudumme suojaamaan henkilötietoja ja muita palveluidemme yhteydessä kerättäviä tietoja. Käsittelemme niitä myös lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Tietosuojaperiaatteen tarkoituksena on kuvata niitä periaatteita ja käytäntöjä, joita me Fredmanilla noudatamme asiakkaidemme yksityisyydensuojan turvaamiseksi. Henkilörekistereidemme rekisteriselosteet kussakin palvelussa täydentävät ja täsmentävät tätä periaatetta. Päivitämme näitä toiminnan ja palveluiden muuttuessa tai kehittyessä. Suosittelemme tutustumaan uusimpiin tietosuoja/rekisteriselosteisiin säännöllisesti.

Fredmanille asiakkaiden yksityisyyden suojeleminen on tärkeä perusarvo

Henkilötietolain 24 §:n mukaisesti tässä informaatiossa kerrotaan niistä periaatteista ja rekisteröidyn oikeuksista, joita Fredman noudattaa henkilötietojen käsittelyssä.

Henkilötietojen käsittelyn yleisperiaatteet

Henkilötietojen käsittelyn tulee aina olla asiallisesti perusteltua Fredmanin toiminnan kannalta. Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja luovuttaminen on määritelty kussakin rekisteriselosteessa. Rekisteriselosteisiin voit tutustua täällä. Fredman käsittelee ainoastaan niitä tietojasi, jotka ovat toimintamme kannalta tarpeellisia ja rekisteriselosteen käyttötarkoituksessa määriteltyjä.

Verkkosivujen seuranta

Fredmanin verkkosivut ovat kaikille avoimia eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Sivustolla kerätään verkkopalvelun käytöstä tilastotietoja sivuston kehittämisen tueksi. Palvelun käytöstä kerätään seuraavat tilastolliset tiedot evästeiden avulla:

  • kokonaiskävijämäärät
  • onko kävijä uusi vai tuleeko sivuille ensimmäistä kertaa
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut
  • käytetyimmät hakusanat
  • suosituimmat sivut
  • käytetyimmät selaintyypit
  • yleisimmät palveluntarjoajat.
  • kävijän sijainti paikkakunnan tarkkuudella
  • sivustolla vierailun ajankohta
  • vieraillut sivut ja niillä vietetty aika

Verkkopalvelun kävijöistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen kävijä voitaisiin tunnistaa. Tilastollisesti kerättyjä tietoja ei voi yhdistää toisiinsa.

Evästeet ja niiden käyttö

Fredmanin sivuilla käytetään evästeitä eli cookie-toimintoa. Evästeitä käytetään tilastoinnin lisäksi sen takaamiseksi, että palvelumme on turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen.

Evästeellä tarkoitetaan pientä, käyttäjän tietokoneelle lähetettävää ja siellä säilyvää tekstitiedostoa, jonka avulla internetsivut tunnistavat sivulla usein vierailevat kävijät.

Evästeiden tarkoituksena on auttaa Fredmania parantamaan sivustojensa käytettävyyttä ja sisältöä.  Evästeiden avulla Fredman pystyy tarjoamaan kävijöille kunkin tarpeita vastaavaa tietoa sekä palveluita ja kohdentamaan markkinointitoimenpiteitään. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Mikäli käyttäjä vierailee Fredmanin sivuilla, täyttää sivustolla olevia lomakkeita ja sallii käyttäjäasetuksilla evästeiden käytön, katsotaan hänen hyväksyneen evästeiden käytön.

Evästeistä kerättyä tietoa ei yhdistetä käyttäjän henkilökohtaisiin tietoihin ilman käyttäjän suostumusta. Siinä tapauksessa, että käyttäjä tunnistautuu sivustolla antamalla henkilötietoja sivustolla olevien lomakkeiden kautta tai vierailee sivustolla Fredmanin lähettämän sähköpostiviestin kautta, voidaan evästetiedot yhdistää käyttäjän henkilötietoihin.

Kolmansien osapuolien evästeet

Sivusto saattaa sisältää myös kolmansien osapuolten, kuten mittaus- ja seurantapalveluiden, evästeitä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä päätelaitteellesi, kun vierailet Fredmanin sivustolla.

Evästeiden käyttö kolmansien osapuolien sivuilla

Fredmanin sivustolla käytettävien evästeiden lisäksi Fredman hyödyntää evästeitä myös oman verkkomainontansa kohdentamiseen kolmansien osapuolten sivustoilla. Näissä tapauksissa Fredman toimii yhteistyössä verkkomainonnan teknologiaan erikoistuneiden yritysten kanssa. Näin kerätyn tiedon avulla Fredmanin mainoksia kohdennetaan käyttäjille aiemman verkkokäyttäytymisen ja muiden tekijöiden perusteella, jotta Fredmanin mainokset tavoittavat ne, joita ne todennäköisesti kiinnostavat eniten.

Fredman ja sen yhteistyökumppanit voivat lisäksi kerätä tietoja siitä, kuinka tehokkaita lähetetyt mainokset ovat. Tässä tarkoituksessa voimme kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:
•    tieto siitä, kuinka monta kertaa tietty mainos on näytetty selaimessa
•    tieto siitä, onko mainos avattu

Evästeiden poistaminen käytöstä

Voit halutessasi kytkeä evästetoiminnon pois päältä, jos et halua Fredmanin saavan edellä mainittuja tietoja evästetoiminnon avulla. Joidenkin sivujen häiriöttömälle toimimiselle evästeet ovat kuitenkin tarpeellisia.

Asiakasviestintä ja suoramarkkinointi

Fredman lähettää asiakkailleen sähköisesti asiakasviestintää ilman erillistä suostumusta. Sinulla on oikeus kieltää Fredmania lähettämästä suoramarkkinointia. Huomaathan, että pyrimme lähettämään vain ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa sekä pitämään viestien määrän kohtuullisena.

Lomaketiedot

Fredmanin sivuilla olevien lomakkeiden kautta kerättyjä henkilötietoja voidaan käyttää personoituun markkinointiin ja mainontaan. Täyttämällä tiedot annat Fredmanille luvan lähettää markkinointiviestejä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Linkit

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muiden tahojen ylläpitämiin verkkosivuihin. Fredman ei vastaa näillä sivustoilla käytetyistä yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä.

Muutokset tietosuojaperiaatteeseen

Fredman pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaperiaatetta ilman erillistä ilmoitusta.

Fredman Group