Fredman Green PE -muovipussit

Fredman Green PE -muovipussit ovat ekologinen ja tiedostava valinta. Niiden pääraaka-aine on lähtöisin luonnosta, sillä pussien polyeteeni on valmistettu sokeriruo’osta. Uusiutuvista luonnonvaroista valmistetulla Green PE -materiaalilla on samat käyttöominaisuudet kuin perinteisellä muovilla. Pussit sopivat käytettäväksi esimerkiksi pakastamiseen, ruoan säilyttämiseen kylmiössä tai valmistamiseen huoneenlämmössä, sen sijaan kuumentamista ne eivät kestä. Keskeinen hyöty Fredman Green PE -muovipussien käytöstä tulee pienemmästä hiilijalanjäljestä sekä fossiilisten polttoaineiden säästämisestä.

Fredman Green PE -muovipussien materiaali on elintarviketurvallista, joten voit käyttää niitä huoletta ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Uusi ja ekologisempi Green PE-muovipussi on ammattikeittiöiden huipputuote!

Green PE -muovi on biopohjaista, mutta se ei ole biohajoava. Käytön jälkeen Green PE -muovipussi lajitellaan muovinkeräykseen tai energiajätteeksi. Pakkaus kiertää eteenpäin kartonkijätteeseen lajiteltuna.

Valikoimassamme on neljää eri kokoa: 3L, 5L, 10L ja 15L (1/1GN)

OSTA FREDMAN GREEN PE -MUOVIPUSSIT VERKKOKAUPASTA

Valikoimassamme on neljää eri kokoa

Osta tuote

Tutustu myös muihin elintarviketurvallisiin muovipusseihin

Muovipussit

Tutustu muihin Fredmanin säilytyskonseptin tuotteisiin

Tutustu Säilytys-konseptiin

Fredman Group