Muovipussit

Fredman-muovipussit ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia, täydellisiä työvälineitä. Ne valmistetaan elintarviketurvallisesta muovista, joten voit käyttää niitä huoletta ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Huomiothan, että pussit sopivat käytettäväksi esimerkiksi pakastamiseen, ruoan säilyttämiseen kylmiössä tai valmistamiseen huoneenlämmössä, mutta ne eivät kestä kuumentamista.

Valikoimassamme on neljää eri kokoa: 3L, 5L, 10L ja 15L

Valikoimastamme löytyy LDPE-muovista valmistettuja Fredman-muovipusseja sekä ekologisempia sokeriruokopohjaisia Fredman Green PE -muovipusseja.

Kierrätä muovipussit käytön jälkeen muovi- tai energiajätteen mukana. Pakkaus kiertää eteenpäin kartonkijätteeseen lajiteltuna.

Fredman Green PE -muovipussit

Ekologisempien Fredman Green PE -muovipussien pääraaka-aine on lähtöisin luonnosta, sillä pussien polyeteeni on valmistettu sokeriruo’osta. Uusiutuvista luonnonvaroista valmistetulla Green PE -materiaalilla on samat käyttöominaisuudet kuin perinteisellä muovilla. Keskeinen hyöty Fredman Green PE -muovipussien käytöstä tulee pienemmästä hiilijalanjäljestä sekä fossiilisten polttoaineiden säästämisestä.

Green PE -muovi on biopohjaista, mutta se ei ole biohajoava. Käytön jälkeen Green PE -muovipussi lajitellaan muovinkeräykseen tai energiajätteeksi.

OSTA MUOVIPUSSIT FREDMANIN VERKKOKAUPASTA

Valikoimassamme on neljää eri kokoa

Osta tuote

Fredman Group