VALMISTUS – PROFESSIONAL FOOD CONTACT

Elämän parhaat hetket koetaan aterioiden äärellä. Pääosassa ovat sinun loihtimat herkulliset maut. Ansaitset käyttöösi laadukkaat työvälineet ja laitteet, joilla voit taistella parhaiden makujen puolesta. Kaikki valmistukseen sopivat tuotteemme lunastavat aina lupauksemme ”Professional Food Contact” – ammattilaisten elintarvikekontaktissa käytettäville tuotteille asettamat laatuvaatimukset.

On käsissäsi sitten herkästi pilaantuva tuore kala tai erittäin kuumaa kypsentämislämpötilaa vaativa sisäfilee, haluamme, että voit valmistaa sen parhail­la työvälineillä uunissa tai grillissä ­ tai esivalm­istella sen helposti kylmiöön marinoitumaan.

Me tunnemme keittiöiden eri ruoanvalmistusprosessit ja tuotantotavat. Oli kyseessä sitten cook and cold, cook and chill, cook and serve tai sous vide -tuotantotapa, meillä on tarjota työvälineitä ja omavalvonta-ratkaisuja juuri sinun keittiöösi. Jo klassikkojen maineeseen yltäneet tutut Elmu®kelmu, foliotuotteet, Carita® –kuituliinat, leivinpaperit, pursotin- ja suodatinpussit ovat suunniteltu kestämään vaativammassakin käytössä.

PARANNA LAATUA JA SEURAA VALMISTUSPROSESSIA FREDMANIN AVULLA

Huippu- ja ammattikeittiön kokonaislaatuun vaikuttavat tuotteiden, toiminnan ja palveluiden laatu. Digitaalisen Fredman Food Tech keittiön johtamispalvelun  avulla laadun ja omavalvonnan seuraaminen on helppoa ja tehokasta. Järjestelmän avulla opit tuntemaan ruoanvalmistusprosessisi kaikki vaiheet. Hoidat järjestelmällisesti ja tehokkaasti ruokatuotannon suunnittelun, ruoan käsittelyn, lämpötilojen mittaamisen, omavalvonnan ja raporttien dokumentoinnin.

Fredman Food Tech -palvelukokonaisuuteen on saatavilla reseptiikkaan, etiketteihin ja ruokalistasuunnitteluun tarkoitettuja ohjelmia ja työvälineitä. Lue lisää

OLETKO KIINNOSTUNUT FREDMANIN RUOANVALMISTUSRATKAISUISTA?

Etkö löytänyt etsimääsi? Kerro, miten voimme olla avuksi.

OTA YHTEYTTÄ

Fredman Group