Työvälineet

Parhaat maut syntyvät laadukkaiden työvälineiden avulla. Fredman tarjoaa ammattikeittiöille ensiluokkaiset ja elintarviketurvalliset työvälineet, joilla keittiön arki sujuu helposti ja vaivattomasti.

Valmistus

Laadukkaat ja turvalliset työvälineet ovat ammattikeittiöarjen kulmakivi. Kunnolliset työvälineet sujuvoittavat työtäsi ja tekevät ruoanvalmistuksesta ja vaativimpienkin raaka-aineiden käsittelystä entistä vaivattomampaa.

Säilytys

Elintarvikkeiden oikeaoppinen ja turvallinen säilöminen sekä ruokahävikin minimointi ovat olennainen osa ammattikeittiön arkea. Kattava säilytysratkaisuvalikoimamme on suunniteltu palvelemaan ammattilaisten tarpeita.

Take away

Ruoan kuljetus on taitolaji, jonka oikeaoppista hallintaa vaaditaan ammattikeittiöiltä yhä enenevissä määrin ateriapalveluiden ja take away -ratkaisujen kysynnän lisääntyessä. Take away -ratkaisujemme avulla sekä lämpimien että kylmien aterioiden kuljettaminen paikasta toiseen onnistuu vaivattomasti ja turvallisesti.

Puhdistus

Työtilan ja -välineiden hygienisyydestä huolehtiminen on ruokaturvallisen ammattikeittiön perusta. Laadukkaar työvälineemme auttavat sinua pitämään työympäristöäsi puhtaana tehokkaasti ja turvallisesti vapauttaen aikaasi olennaisimpaan – parhaiden makujen valmistukseen.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää tarpeisiisi räätälöidyistä ratkaisuista?

Ota yhteyttä