joutsenmerkki

Tuotteiden tai palvelujen ympäristöystävällisyyttä on välillä monimutkaista selvittää. Joutsenmerkki tekee sen puolestasi!

Kuka vain ei voi saada Joutsenmerkkiä, mutta kovan työn tuloksena olemme täyttäneet Pohjoismaiden virallisen ympäristömerkin lukuisat kunnianhimoiset kriteerit.

Useat tuotteemme ovat Joutsenmerkittyjä. Joutsenmerkki ei kerro ympäristöystävällisyydestä vain yhdellä osa-alueella. Se takaa tuotteiden olevan ympäristön kannalta parempia valintoja koko elinkaarensa ajalta, aina raaka-aineista kierrätykseen.

Siksi Joutsenmerkki on vaikea saada, mutta helppo valita.

Joutsenmerkityt kuluttajatuotteemme

Fredman suodatinpussit

Kotimainen suodatinpussi kahvikansalle rakkaudella Raumalta <3

Fredman leivinpaperit

Kotimainen Fredman leivinpaperi on keittiön moniottelija ja sopii sekä ruoanvalmistukseen että leivontaan. Saatavilla erikokoisina arkkeina ja rullina.

Paperiset paistopussit

Paperisissa paistopusseissamme höyrykypsennät, marinoit ja valmistat ruoat hellävaraisesti ja helposti. Soveltuu kanalle, kalalle, kasviksille ja lihalle.

Fredman biopohjaiset pakastuspussit

Biopohjaiset pakastuspussit ovat kätevä yleispakkaus mm. leivonnaisille, vihanneksille, sienille, koville marjoille, lihalle ja kalalle. Saatavana kahta eri kokoa: 2 l ja 3 l.

Joutsenmerkityt ammattilaistuotteemme

Fredman kahvinsuodattimet

Fredman-suodattimet valmistetaan ensiluokkaisista, biohajoavista raaka-aineista. Tuotteiden ja raaka-aineiden laatua tarkkaillaan jatkuvasti, jotta sinulla on käytössäsi aina parhaat suodatintuotteet.