Moomin by Fredman

Muumimamma on elementissään keittiössä – aivan kuten myös me ja sinä. Muumeja fanittavat kotikokit ja kodin pikkuleipurit ilahtuvatkin syksyn 2022 uutuuksistamme: Moomin by Fredman -suodatinpussista ja -leivinpaperista. Moomin by Fredman -pakkauksia inspiroi Muumitalo ja sen lämminsydäminen äitihahmo Muumimamma, jonka patojen ja leipomusten äärelle ovat tervetulleita niin perhe kuin vieraatkin.

Muumimamma huolehtii siitä, että Muumitalo on aina turvallinen ja rakastava paikka – niin perheelle kuin vierailijoillekin. Tarjolla on usein valmiiksi katettu ruokapöytä, herkullinen ateria ja jälkiruoka pannukakkuineen.Biohajoavat ja kierrätettävät Moomin by Fredman -tuotteet

Moomin by Fredman -suodatinpussille ja -leivinpaperille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus sekä ympäristöystävällisyydestä ja vastuullisuudesta kertova Joutsenmerkki. Leivinpaperi on lisäksi PEFC-sertifioitu.

Suodatinpussit valmistetaan valkaisemattomasta paperista. Myöskään Fredmanin leivinpaperia ei ole valkaistu eikä valmistuksessa ole käytetty fluori- tai kloorikemikaaleja.

Askarteluideoita (pikkuväen) iloksi

Suomessa käytetään noin kaksi miljardia suodatinpussia vuodessa.
Askartelija keksii suodatinpusseille myös luovia käyttötapoja:

  • Suodatinpusseista voi askarrella erilaisia eläinhahmoja

Suodatinpussin pakkauksesta voi tehdä kuvakehyksen leikkaamalla etuosan vaakasuoraan ikkunan yläpuolelta

Valmista joulupalloja leikkaamalla suodatinpusseista ympyröitä tai taiteile niistä ovikranssi (ohjeet Kotilieden sivuilla)

Suodatinpusseista on myös kätevää tarjoilla esim ranskalaiset ja muut rasvaiset herkut

Moomin by Fredman -tuotteet

Muumitalosta inspiraationsa saaneet Moomin by Fredman -tuotteet ovat kaupoissa syyskuusta 2022 alkaen:

  • Moomin by Fredman suodatinpussi 1×4, valkaisematon, tuotteen hinta kaupoissa on alkaen noin 1,80 euroa.
  • Moomin by Fredman leivinrulla 10 m, valkaisematon, tuotteen hinta kaupoissa on alkaen noin 1,90 euroa.