Helga Lind – Ravintola Silvoplee

Maku, puhtaus, eettisyys ja terveellisyys. Nämä sanat toistuvat useaan otteeseen, kun ravintola Silvopleen kokki Helga Lind kertoo innoissaan tarinaansa. Hän on ollut mukana kasvisravintolan perustamisesta asti. Hän todella tietää, miten parhaan makuiset raakakakut syntyvät. Herkkuja ei kuumenneta yli 42 asteen, jotta arvokkaat ravintoaineet säilyvät. Keittiössä pääosassa Helgan ja muiden kokkien lisäksi ovat luonnonmukaiset ja ravintorikkaat raaka-aineet. Pöydät notkuvat kirjavista pavuista, siemenistä, sadon värikkäistä vihanneksista, hedelmistä ja kirkkaista kastikkeista, joista taidokkaiden kokkien käsissä syntyy maukkaita luomuaterioita.

On ilo katsoa, kuinka Silvopleelle räätälöidyt Comple-lounasrasiat täyttyvät kerta toisensa jälkeen käsityönä valmistetuista lounasherkuista. Me uskomme, että parhaat raaka-aineet ja tekijät ansaitsevat rinnalleen laadukkaat materiaalit ja työvälineet. Tässä Helgan tarina, ole hyvä.

Tutustu Fredmanin take away -konseptiin tästä.
Valikoimistamme löydät valmiiksi painettuja vuokia, rasioiden saumauslaitteja ja omavalvontajärjestelmän, jolla voit johtaa ruoan valmistusta ja kuljetusta sekä seuraat linjastojen lämpötiloja. Vuokiin on mahdollista saada myös asiakkaan oma painatus. Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.