Kategoria

 • Fredman
 • Korona Investin ja Fredman Groupin välinen kauppa toteutui

  Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on hyväksynyt kaupan, jolla pääomasijoitusyhtiö Korona Invest Oy:n yritysryhmään kuuluva rahasto Korona Fund IV Ky hankkii enemmistöosuuden Fredman Group Oy:stä. Kaupan hyväksynnälle ei ole asetettu ehtoja.

  Fredman kertoi 12.3.2024 keskittyvänsä ydinliiketoimintaansa eli keittiötuotteiden sekä ruoan pakkausratkaisujen liiketoimintaansa. Yrityskaupan myötä Fredmanilla on paremmat mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaansa niin Suomessa kuin rajojemme ulkopuolella.

  Kauppa on toteutunut tänään 18.4.2024, ja Korona Investin hallinnoimasta rahastosta tuli Fredman Group Oy:n uusi pääomistaja. Omistajayrittäjät Clas ja Peter Fredman sekä Fredmanin toimitusjohtaja Per-Henrik Hagberg jatkavat yhtiössä merkittävinä vähemmistöomistajina.

  Tiedote 12.3.2024: Fredman Groupille uusi pääomistaja – Korona Invest vauhdittamaan kasvua

  Kysely: kesäjuhlien kahvipöydän suosikkitarjoilujen ykköstilan vei mansikkakermakakku

  Kahvipöydässä eniten houkuttavat kakut, vähiten pikkuleivät, pullat ja kakkutikkarit Selvitimme kesäjuhlien kahvipöytätarjoilujen suosikit ja inhokit. Kyselyn vastaajat kertoivat, mitä herkkuja...

  Lue lisää
  Niklas Wickström Fredmanin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi

  Niklas Wickström on nimitetty Fredmanin hallituksen jäseneksi ja hallituksen puheenjohtajaksi. Niklas on toiminut suomalaisen pääomasijoitusyhtiön Korona Invest Oy:n sijoitusjohtajana vuodesta...

  Lue lisää