Johda keittiötä tiedolla

Keittiön johtaminen digitaalisia työvälineitä apuna käyttäen vapauttaa sinulta aikaa ja pystyt näin keskittymään paremmin asiakkaiden palvelemiseen ja ruoan valmistukseen eli siihen, mistä asiakas maksaa. Samalla sinulla on mahdollisuus nostaa laatua ja toiminnan tehokkuutta.

Oheisen muistilistan avulla voit helposti selvittää, mitkä keittiön johtamiseen liittyvät asiat on automatisoitu sinun keittiössäsi: 

  • Tehtävien ajastaminen
  • Raaka-aineiden vastaanottotarkastukset
  • Ruoan lämmitys ja jäähdytys – täsmällinen lämpötilan seuranta.
  • Tarjolla olevan ruoan lämpötilojen mittaaminen.
  • Valmiin ruoan kuljetuslämpötilan mittaaminen
  • Esipesu-, pesu- ja huuhteluveden lämpötilan mittaaminen.
  • Kylmiöiden ja pakastimien lämpötilan seuranta – ja mikä tärkeintä – hälytykset lämpötilan muuttuessa
  • Omavalvontasuunnitelman kirjaaminen ja seuranta.
  • Tulosten seuranta verkkopalvelussa – halutessanne myös elintarviketarkastajalle voidaan antaa pääsy lukuihinne.

Suomessa kehitetyt digitaaliset Fredman Food Tech -palvelukokonaisuus keittiön johtamiseen automatisoi omavalvonnan rutiinit ja auttaa sinua ruoan valmistuksen jokaisessa vaiheessa. Fredman Pro -mobiilisovellus kulkee koko päivittäisen prosessinne läpi helposti ja huomaamatta. Kitchen Robo helpottaa henkilöstösi omavalvonnan työtehtävissä huolehtimalla laitteiden lämpötilojen mittaamisesta ja hälytyksistä. Chefstein parantaa ruokaturvallisuutta, laatua ja kannattavuutta kestävän kehityksen mukaisesti, sekä auttaa seuraamaan omavalvonnan toteutumista reaaliaikaisesti. Voit esimerkiksi seurata ketju-tai toimipaikkakohtaisesti hävikin määrää tai optimoida energiankulutusta ja säästää rahaa.

Käyttäjä hyötyy Fredmanin palvelujen käytöstä, sillä hänen ei tarvitse itse muistaa, mitä tänään on tarkoitus mitata ja siivota. Kaikki tehtävät on aikataulutettu, ja käyttäjää ohjataan tekemään ne tiettynä päivänä Fredman Pro -mobiilisovelluksen avulla. Yksi tärkeimmistä kriteeri Fredman Food Tech -palvelujen valinnalle laadun kehittämisen lisäksi on viranomaisvaatimusten jatkuva ajan tasalla oleminen.

Smart, Premium vai Perfect?

Selvitä, mikä palvelutasoistamme on keittiöösi sopivin.

Tee testi

Fredman Pro - Digitaalinen palvelu omavalvonnan toteuttamiseen

Tutustu, kuinka voit aloittaa Fredman Pron käytön.

Lue lisää

VARAA MAKSUTON KARTOITUSKÄYNTI

Saat selvityksen, miten voimme parantaa ruokaturvallisuutta ja säästää samalla henkilökuntasi työaikaa.

OTA YHTEYTTÄ

Fredman Group