Mitä on keittiön johtaminen?

Kun haluat, että työntekijät voivat keskittyä töistään tärkeimpiin: parhaiden makujen valmistamiseen ja erinomaisten asiakaskokemusten tuottamiseen.

Johda keittiötä tiedolla

Keittiön johtaminen on henkilöstön, vastuullisuuden ja kannattavuuden johtamista tiedolla. Älykkäässä keittiössä hävikin määrä on minimoitu, omavalvonta on digitalisoitu ja tehtäviä automatisoitu, sekä ruokaturvallisuus varmoissa käsissä. Keittiötieto auttaa liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä.

Digitaaliset palvelut auttavat keittiön johtamisessa

Keittiön johtaminen digitaalisia työvälineitä apuna käyttäen vapauttaa sinulta aikaa ja pystyt näin keskittymään paremmin asiakkaiden palvelemiseen ja parhaiden makujen valmistamiseen. Samalla sinulla on mahdollisuus nostaa laatua ja toiminnan tehokkuutta.

Me Fredmanilla tavoittelemme täydellistä keittiötä. Täydellisen keittiön johtaminen perustuu keittiötiedon automaattiseen keräämiseen ja jalostamiseen. Täydellistä keittiötä johdetaan tiedolla mututuntuman sijaan.

Olemme nähneet, miten paljon ammattikeittiöissä kuluu aikaa rutiineihin, joiden hoitamisen voi automatisoida. Siksi loimme digitaalisen ratkaisun, joka tunnetaan nimellä Fredman Pro.

Fredman Pro:n kehitys alkoi omavalvonnan hoitamisesta, mutta nykyisin se on osa laajempaa Fredman Food Tech -palvelukokonaisuutta, jonka avulla voi johtaa ammattikeittiötä monin eri tavoin. Fredman Food Tech on palvelukokonaisuus, joka valvoo keittiön toimintoja, hoitaa omavalvontaa, tehostaa keittiön johtamista ja auttaa taistelussa hävikkiä vastaan. Se on palvelukokonaisuus, joka huolehtii ennen kaikkea ruokaturvallisuudesta ja laadusta.

Fredman Food Tech palkittiin vuoden innovaationa PRO2019-gaalassa.

FREDMAN FOOD TECH -PALVELUTASOT

  1. Smart Kitchen -tasolla saat käyttöösi digitaalisen Fredman Pro -omavalvontasovelluksen, joka luo pohjan keittiön prosessien automatisoimiseen.
  2. Premium Kitchen -tasolla keittiötietoa keräävät Kitchen Robo -sensorit valvovat laitteita 24/7 ja tekevät automaattisesti omavalvontakirjauksia. Saat hälytyksen poikkeustilanteissa.
  3. Perfect Kitchen -tasolla Chefstein visualisoi ja tarjoaa keittiötietoa reaaliaikaisesti toiminnan kehittämiseksi sekä ketju- että toimipaikkakohtaisesti.

 

Haluatko apua:

  • Ruokaturvallisuuden parantamisessa?
  • Omavalvonnan digitalisoimisessa?
  • Ruokahävikin minimoimisessa?
  • Energiankulutuksen optimoinnissa?
  • Keittiötiedolla johtamisessa?

VARAA MAKSUTON KARTOITUS

Keittiön johtaminen on ravintolan omaa toimintaa, mutta sen toteuttamiseen on saatavana asiantuntevaa apua

OTA YHTEYTTÄ

Smart, Premium vai Perfect?

Selvitä, mikä palvelutasoistamme on keittiöösi sopivin.

Tee testi

ILMAINEN RUOKATURVALLISUUSOPAS AMMATTIKEITTIÖILLE

Keräsimme oppaaseemme parhaat käytännön vinkit, joiden avulla varmistat päivittäisen ruokaturvallisuuden ammattikeittiössäsi.

LATAA OPAS

Fredman Group