RUOAN KULJETUS, ATERIAPALVELU- JA TAKE AWAY -RATKAISUT

Sinulle on tärkeintä, että loihtimasi parhaat maut ja oikea lämpötila säilyvät ruoan kuljetuksen aikana. Pakkausten tulee olla tiiviitä, jotta aromit säilyvät ja ruokaturvallisuus on taattu.

Samanaikaisesti lämpimän aterian kanssa perille on pystyttävä kuljettamaan salaatit ja muut kylmät ruoat. Näiden kylmäketju ei saa katketa, ja pakkausten on oltava kestäviä. Samat tarpeet koskevat niin keskuskeittiöltä vanhukselle kotiin kuljetettavaa ateriaa kuin vitriinistä ostettua take away –tuotetta.

Comple-aterianpalvelujärjestelmä,  kartonkiset take away -vuoat ja Kroko-pussit kuuluvat Fredmanin kuljetusratkaisuvalikoimaan. Nämä tuotteet on suunniteltu huomioiden kuljettavan ruoan vaatimukset.

MONIPUOLINEN Comple

Tämä konsepti on suunnitteltu ateriapalveluun ja take away -ruoan pakkaamiseen ja kuljettamiseen.

Tutustu

KARTONKISET TAKE AWAY -RASIAT JA RASIAN SULJENTALAITTEET

Valikoimissamme on ikkunallisia ja umpinaisia rasioita. Voit valita joko käsin suljettavan tai koneella suljettavan rasian.

Tutustu

EKOLOGISET TAKE AWAY -PAISTOPUSSIT

Tarttumaton ja rasvankestävä take away -pussi sisältöineen voidaan laittaa suoraan parilaan tai uuniin.

Tutustu

LÄMPÖLAATIKOT

Varmista, että ruoka kulkee halutun lämpöisenä perille.

Tutustu

FREDMAN PRO

Seuraa kuljetettavan ruoan lämpötiloja hallitusti. Digitaalinen Fredman Pro -palvelu tallentaa lämpötilat automaattisesti tietokoneellesi.

Tutustu

Omavalvonta ja kuljetus – lämpötilan ja laadun seuraaminen

Comple -konseptimme ja muut ruoan kuljetusratkaisumme ovat luonnollisesti yhteensopiva digitaaliseen omavalvontaan suunnitellun Fredman Pro – palvelun kanssa. Palvelun avulla seuraat lämpötilaa ruoan valmistus-, jäähdytys-, säilytys- ja kuljetusvaiheessa ja huolehdit samalla helposti ja luotettavasti viranomaisvaatimusten täyttämisestä.

Halutessasi voit mitata myös keittiön ja kuljetuskaluston hygienian tasoa. Mikä tärkeintä, Fredman Pro auttaa parantamaan ruokaturvallisuutta ja vähentää sinulta aikaa vievien rutiinitöiden määrää. Lue lisää keittiön johtamisesta tästä.


Osta ateriapalvelu-, take away- ja ruoan kuljetustuotteet

Fredman Shopista


Susanne Lund, Loviisan Keskuskeittiö - Strive for the Perfect Kitchen, Fredman

Padat porisevat uunissa ja kattilat höyryävät liedellä. Ateriakoneen äärellä pakataan kotiin, kouluihin ja päiväkoteihin kuljetettavia lounasannoksia. Keittiön esimies Susanne Lund huolehtii, että koululaiset ja vanhukset saavat maukkaan aterian tuoreena ja juuri ajallaan. Hänelle tärkeintä on nähdä asiakkaansa nauttivan. Me Fredmanilla huolehdimme, että Susanne ja hänen tiiminsä voivat olla varmoja ruoan laadusta ja turvallisuudesta. Kokemus ja lämpö huokuvat keittiössä. Jokainen tietää tarkasti tehtävänsä ja puhaltaa yhteen hiileen. Tällä ammattilaisten joukolla satojen annoksien valmistaminen sujuu ongelmitta päivästä toiseen. Tässä Susannen tarina, ole hyvä.


HALUATKO KUULLA LISÄÄ RUOAN KULJETUSRATKAISUISTA?

Lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

Fredman Group