HELPPOKÄYTTÖISET Comple®-rasiansuljentalaitteet ja -kalvot

Comple-rasiansuljentalaitteet saumaavat kartonkisiin ja muovisiin ateriarasioihin hygieenisyyttä parantavan sekä pakastamista ja kuumentamista kestävän kannen läpinäkyvästä kalvosta.

Rasiansujentalaitteet soveltuvat Comple-vuokien lisäksi myös Fredmanin kartonkisten take away -rasioiden suljentaan.

Rasioiden saumaus helppokäyttöisellä suljentalaitteella säästää aikaa keittiössä. Täytetyt Comple-vuoat asetetaan rasiansuljentalaitteeseen, jonka jälkeen saumaus ja kalvon katkaisu sujuu lähes automaattisesti.

Saatavilla on malleja, jotka sopivat pienempiin toimipisteisiin ja keittiöihin sekä saumauslaitelinjastoja suuriin keskuskeittiöihin.

Comple - mukana ateriapalvelun kaikissa vaiheissa

Comple® TP27 -rasiansuljentalaite

Comple® TP27 on erittäin helppokäyttöinen ja puoliautomaattinen pöydälle sijoitettava rasiansuljentalaite elintarvikkeiden ja aterioiden pakkaamiseen. Comple® TP27 on ergonomian huomioonottava laite, eikä se sisällä erillisiä lisävipuja tai luukkuja, jotka voivat aiheuttaa työtapaturmia.

Kokonsa (350 x 300 x 550 mm) ja muotonsa vuoksi laite on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin keittiöihin. Pienestä koostaan huolimatta laite on erittäin tehokas ja se sopii keittiöihin, joissa valmistetaan ja pakataan 25-200 annosta päivässä.

Laitteeseen on saatavilla ja vaihdettavissa erilaisia rasiataskuja, joten samalla laitteella voit sulkea eriilaisia vuokia sekä ateriarasioita maksimimitoiltaan 185 x 265 mm. Rasiataskun vaihto käy muutamassa sekunnissa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kone painaa 32kg. Kytketään tavalliseen 230 V seinäpistorasiaan.

Comple® TP16 -rasiansuljentalaite

Comple® TP16 on nopea ja tehokas rasiansuljentalaite ravintoloihin, suurkeittiöihin, kauppoihin ja pienteollisuuteen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun laitteen voi kytkeä tavalliseen seinäpistorasiaan ja se on käyttövalmis muutamassa minuutissa.

Laitteella on mahdollista sulkea:
– yksi rasia (kooltaan korkeintaan 325 x 265 mm (½ GN) tai
– kaksi rasiaa (kooltaan korkeintaan 265×178 mm) tai
– neljä rasiaa (kooltaan korkeintaan 150 x 125 mm)

Kompaktin kokonsa vuoksi (660 x 350 x 325 mm kansi suljettuna) laite sopii kaikenkokoisiin keittiöihin. Laite saumaa pakkaukset erittäin tiiviiksi, ja sitä on kevyt ja helppo käyttää. Rasian sulkeminen tapahtuu painamalla laitteen kansi kevyesti alas.

– Laitteen mukana toimitetaan yksi valinnainen rasiatasku ½ GN -rasioille
– Laitteessa säilytyspaikka kahdelle rasiataskulle
– Kytketään 230 V pistorasiaan, AC 10A

tp-16

Comple® TP11 -rasiansuljentalaite

Comple® TP11 on pieni, nopea ja tehokas rasiansuljentalaite ravintoloihin ja kahviloihin. Pienen kokonsa ansiosta laite sopii kaikkiin keittiöihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laite voidaan kytkeä tavalliseen seinäpistorasiaan ja se on käyttövalmis muutamassa minuutissa.

Laite sulkee rasiat, jotka ovat kooltaan korkeintaan 185 x 265 mm. Rasioiden saumaus on nopeaa ja tapahtuu painamalla laitteen kansi kevyesti alas.

– Laitteen mukana toimitetaan yksi valinnainen rasiatasku
– Laitteessa säilytyspaikka kahdelle rasiataskulle
– Kytkentä tavalliseen 230 V seinäpistorasiaan

tp-11 saumauslaite

Comple® TP37 -rasiansuljentalaite

Comple® TP37 on puoliautomaattinen pöydälle sijoitettava rasiansuljentalaite, jolla voi sulkea samanaikaisesti kaksi vuokaa. Laitteeseen kuuluva kalvoleikkuri nopeuttaa työskentelyä ja irrottaa saumatut vuoat toisistaan. Laitteeseen on saatavilla ja vaihdettavissa erilaisia rasiataskuja, joten samalla laitteella voi saumata myös 1/2 GN -vuokia. Vuoan koko max. 325 x 265 mm. Rasiataskun vaihto käy muutamassa sekunnissa.

Comple® TP37 on ergonomian huomioonottava laite, eikä se sisällä erillisiä lisävipuja tai luukkuja, jotka voivat aiheuttaa työtapaturmia. Saumausajan ja -lämpötilan voi säätää helppokäyttöisestä kosketusnäytöstä Comple® TP37 on täysin sähköllä toimiva, joten se ei vaadi erillistä kompressoria toimiakseen. Kompaktin kokonsa (450 x 600 x 450 mm) ansiosta rasiansuljentalaite on tehokas ja sopii hyvin kaikenkokoisiin ammattikeittiöihin.

Kone painaa 70kg. Kytkentä tavalliseen 230 V seinäpistorasiaan.

OSTA COMPLE-LAITTEET JA LAMINAATIT

Fredman shopista

Tutustu kokonaisvaltaiseen

Comple-konseptiin

tästä.


Fredman Group