COMPLE®-LÄMPÖLAATIKOT

Säilytät, pakkaat, kuljetat ja jakelet. Sinulle on tärkeintä tuoreuden ja laadun säilyminen. Puhtaat raaka-aineet, parhaat maut ja herkulliset ateriat ansaitsevat juuri elintarvikkeille suunnitellut ja hyväksytyt säilytys- ja kuljetusratkaisut. Comple-lämpölaatikot ottavat huomioon elintarvikkeiden kuljetukseen liittyvät vaatimukset.

ISKUN KESTÄVÄ MATERIAALI

Monipuoliset lämpölaatikot

Huolehdit elintarvikkeiden säilytyslämpötiloista ruoan laadun, säilyvyyden ja parhaiden makujen takaamiseksi.  Erinomaisen eristyskyvyn omaavilla Comple-lämpölaatikoilla valmiit ruoka-annokset kulkevat hygieenisesti ja turvallisesti.

Erinomainen eristyskyky sekä tiivis kansi takaavat toivotun lämpötilan ylläpidon kuljetuksen aikana.

ATERIAKOMPONENTEILLE OMAT PAIKAT

COMPLE-LÄMPÖLAATIKOT ATERIAPALVELUUN

Comple -konseptiin on saatavilla lämpölaatikko, johon jokaiselle ateriakomponentille on suunniteltu oma paikka. Järjestelmä on yhteensopiva myös Fredman Food Tech kanssa, joka seuraa lämpötiloja kuljetuksen aikana ja huolehtii omavalvontamääräysten toteutumisesta.

Laatikkoon on mahdollista lisätä värikoodaukset jakelun sujuvoittamiseksi.

Erinomainen eristyskyky sekä tiivis kansi takaavat toivotun lämpötilan ylläpidon kuljetuksen aikana.

Laatikon sisäreunoihin muotoillut käsitilat auttavat sinua nostamaan säilytysastiat ja annosvuoat helposti ilman nostolevyä. Iskunkestävä materiaali, tukeva ulkorakenne ja vahva kansi ja mahdollistavat laatikoiden pinoamisen niin, että kuljetettava ruoka säilyy mahdollisimman laadukkaana. Laatikoita on turvallista käyttää uudelleen ja uudelleen, koska voit pestä ne aina käytön jälkeen koneellisesti.

Tutustu tarkemmin lämpölaatikoihin ja osta ne

Fredmanin verkkokaupasta

Fredman Group