RUOAN SÄILYTYS

Sinulle tärkeintä ovat parhaiden makujen taltiointi sekä tuoreuden ja laadun säilyminen. Haluat huolehtia ruokaturvallisuudesta ja vähentää ruokahävikkiä.

Loihtimiesi parhaiden makujen lähtökohtana toimivat laadukkaat raaka-aineet, jotka on varastoitu oikein ja säilytetty huolellisesti. Fredman Professional -ruoan säilytysratkaisut ovat suunniteltu kestämään suuria lämpötilanvaihteluita. Voit käyttää samoja tuotteita valmistuksen jokaisessa vaiheessa: kuumentaessa, jäähdyttäessä, säilyttäessä ja pakastaessa.

Ruoan säilytys valikoimamme on laaja ja ammattilaisen tarpeisiin suunniteltu. Koko valikoiman löydät verkkokaupastamme.

Krokopussit, Elmu®kelmu, folio, muovipussit ja vakumointi kuuluvat Fredmanin säilytysratkaisuvalikoimaan. Nämä tuotteet on suunniteltu huomioiden säilöttävien ruoan vaatimukset.

Krokopussit ja -saumaaja

Lue lisää

Vakumointi

Lue vinkit

Digitaalinen järjestelmä valvoo puolestasi varastointia

Säilytyslämpötilalla on suuri merkitys elintarvikkeiden makuun ja laatuun, joten ammattilaisena seuraat lämpötiloja tarkasti. Tarjoilet valmistamaasi ruokaa kuumana, jäähdytät osan ruoasta kotimyyntiin, säilytät vitriinissä mukaan myytäviä elintarvikkeita ja varastoit kylmiössä helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Digitalisoitumisen ansioista monessa ammattikeittiössä hoidetaan ruoan säilytykseen liittyvät rutiinitehtävät keittiön johtamiseen suunniteltujen Fredman Food Tech -palvelujen avulla. Kylmiöihin, kuivatiloihin ja jäähdytyskaappeihin asennetut huomaamattomat Kitchen Robo -anturit mittaavat jatkuvasti raaka-aineiden ja laitteiden lämpötiloja ja kosteutta. Järjestelmä ei vain raportoi, mutta myös hälyttää poikkeustilanteissa.

Fredman Group