Kategoria

 • Chefstein
 • Fredman
 • Chefstein-ratkaisu siirtyy Fredman Groupilta CGI:lle 

  Julkaistu 12.3.2024

  Ruokaturvallisuutta ja hävikin hallintaa tehostava ratkaisu kytketään osaksi ammattikeittiöiden johtamiseen kehitettyä CGI Aromi -tuoteperhettä

  IT- ja konsultointiyhtiö CGI sekä keittiötarvikkeita valmistava Fredman Group ovat sopineet ammattikeittiöiden omavalvontaan tarkoitetun Chefstein-ratkaisu siirtymisestä CGI:lle.  

  Chefstein on Suomen johtava omavalvonnan digitaalinen ratkaisu, joka auttaa ammattikeittiöitä hoitamaan viranomaisvaatimusten mukaista omavalvontaa ravintoloissa ja muiden ruokatoimijoiden tiloissa. Omavalvonnan avulla ravintolat ja muut ruokatoimijat voivat tunnistaa ja hallita toiminnan riskitekijöitä ja varmistaa, että asiakkaille tarjoiltu ruoka on turvallista muun muassa lämpötilan ja muiden hygieniatekijöiden osalta. Lisäksi ratkaisu auttaa valmistamaan ruokaa taloudellisesti kannattavasti ja hävikkiä minimoiden.  

  “Chefstein-ratkaisun myötä Aromi-tuoteperheemme palvelee ammattikeittiöitä yhä kokonaisvaltaisemmin. Chefstein auttaa ammattikeittiöitä paitsi arjen askareissa myös lainsäädännön vaatimusten täyttämisessä”, toteaa CGI:n ohjelmistoliiketoiminnan johtaja Mari Pispala ja viittaa EU-regulaatiosta juontuviin HACCP-vaatimuksiin (Hazard Analysis and Critical Control Points). 

  “Asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun, sillä Chefstein on helppokäyttöinen työkalu datalla johtamiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Olemme kuitenkin tehneet strategisen valinnan keskittyä tuote- ja pakkausliiketoimintaamme. Siksi on luontevaa siirtää ratkaisu sellaiselle yritykselle, jolla on paras mahdollinen liiketoiminnallinen ja teknologinen osaaminen kehittää sitä edelleen. Olen vakuuttunut, että CGI on Chefsteinille ja sitä kehittäville ammattilaisille paras mahdollinen koti”, sanoo Fredman Groupin hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman.    

  Teknologian lisäksi CGI:lle siirtyvät ratkaisun parissa työskentelevät henkilöt sekä ratkaisua käyttävät asiakkuudet.  

  Kysely: kesäjuhlien kahvipöydän suosikkitarjoilujen ykköstilan vei mansikkakermakakku

  Kahvipöydässä eniten houkuttavat kakut, vähiten pikkuleivät, pullat ja kakkutikkarit.

  Lue lisää
  Niklas Wickström Fredmanin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi

  Niklas on toiminut suomalaisen pääomasijoitusyhtiön Korona Invest Oy:n sijoitusjohtajana vuodesta 2017 lähtien. Korona Investin ja Fredman Groupin välinen kauppa toteutui...

  Lue lisää