Kategoria

 • Fredman
 • Keittiöammattilaisilla vahva luottamus suomalaiseen Fredmaniin – maine jopa parantunut entisestään

  Julkaistu 4.3.2024

  Suomalaisella Fredmanilla on erittäin vahva maine ja sen seurauksena korkea luottamuksen taso keittiöammattilaisten keskuudessa, kertoo tuore Luottamus&Maine-tutkimus. Fredman nähdään asiakkaiden keskuudessa paitsi taloudellisesti vakaana, myös hyvin johdettuna ja uudistuvana toimijana, jonka tuotteet ja palvelut edistävät keittiössä ruokaturvallisuutta.

  Yhtiön maine on parantunut tasaisesti kaikilla osa-alueilla edellisen kerran vuonna 2021 toteutetusta tutkimuksesta. Erinomaiset arviot Fredman saa vastuullisuudestaan, avoimesta ja läpinäkyvästä toimintatavastaan, taloudellisesta toiminnastaan sekä kyvykkäästä johtamisestaan. Vahvan kokonaismielikuvan sisältä löytyi myös ajatuksia entistä paremman palvelun tuottamiseksi: vuorovaikutus ja työnantajuuteen liittyvät mielikuvat eivät vielä nousseet yhtä korkealle, vaikka näitäkin osa-alueita Fredman paransi edelliskerrasta ja sai tukevasti hyvälle tasolle yltävät arvosanat.

  ”Olemme todella otettuja asiakkaidemme luottamuksesta. Kiitos kaikille meille palautetta antaneille sekä mahtaville työntekijöillemme, joiden työ asiakkaidemme eteen näkyy tuloksissa. Tästä on hyvä jatkaa systemaattista työtä erityisesti vuorovaikutuksemme lisäämiseksi, sanoo Fredman Group Oy:n toimitusjohtaja Per-Henrik Hagberg.

  T-Median Luottamus&Maine -tutkimuksessa keskitytään sidosryhmien tarpeiden ja odotusten kartoittamiseen ja sitä kautta sidosryhmätyön kehittämiseen. Vastaajat arvioivat kokonaisuudessa Fredmanin hallintoa, taloutta, johtamista, innovatiivisuutta, vuorovaikutusta, tuotteita ja palveluita, työpaikkaa ja vastuullisuutta.

  ”Maine ei ole yrityksille itseisarvo. Sen ydin on siihen liittyvässä vaikuttavuudessa: vahva maine eli sidosryhmien myönteinen suhtautuminen luo yritykselle edellytykset toimia nyt ja tulevaisuudessa. On ollut hienoa todistaa Fredmanin tahtotilaa ymmärtää ja sen pohjalta kehittyä ja kehittää systemaattisesti, vaikka lähtötilakin itsessään oli jo hyvä. Kova työ palkittiin, kun keittiöammattilaisten kokemukset ja sitä kautta mielikuvat Fredmanista vahvistuivat edelleen – tämän seurauksena Fredman nauttii entistäkin vahvempaa luottamusta ja asiakassitoutuvuutta. Näyttää siltä, että keittiöammattilaiset ovat ylpeitä ollessaan Fredmanin kumppaneita. Tällaisen aseman saavuttaminen ei ole kenellekään itsestäänselvyys”, kommentoi T-Median maineen johtamisen asiantuntija Elisa Runsas.

  Luottamus&Maine-malli® seuraa maineen kahdeksaa osa-aluetta asteikolla yhdestä viiteen.

  Fredmanin Luottamus ja Maine -tutkimuksen tulokset 2024

  ≥ 4.00 Erinomainen tulos
  3.50 – 3.99 Hyvä tulos
  3.00 – 3.49 Kohtalainen tulos
  2.50 -2.99 Heikko tulos
  < 2.50 Erittäin heikko tulos

  Maineen keskusluvun virhemarginaali on vain ± 0.04-yksikköä.

  Kysely toteutettiin 18.1.-7.2.2024 välisenä aikana ja siihen vastasi 208 T-median validoimaa Fredmanin foodservice -sektorin asiakasta ympäri Suomen.

  Kysely: kesäjuhlien kahvipöydän suosikkitarjoilujen ykköstilan vei mansikkakermakakku

  Kahvipöydässä eniten houkuttavat kakut, vähiten pikkuleivät, pullat ja kakkutikkarit.

  Lue lisää
  Niklas Wickström Fredmanin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi

  Niklas on toiminut suomalaisen pääomasijoitusyhtiön Korona Invest Oy:n sijoitusjohtajana vuodesta 2017 lähtien. Korona Investin ja Fredman Groupin välinen kauppa toteutui...

  Lue lisää