Työntekijätarinat

Millaista Fredmanilla on olla töissä? Nyt on aika päästää ääneen itse alan asiantuntijat eli fredmanilaiset! Tutustu Fredmanin työntekijätarinoihin alta!

Teresa Partanen

”Pienetkin asiat ovat työarjessa merkityksellisiä, joskus se on hyväntuulinen puhelinkeskustelu tai nauru asiakkaan tai kollegan kanssa”, sanoo Fredmanilla asiakaskokemuksen asiantuntija Teresa Partanen.

Teijo Ojala

”Arvostan hyviä työkavereita ja perheyrityksen kulttuuria. Kotimaisuudesta olen ylpeä, on hienoa tehdä töitä läheltä tulevien raaka-aineiden parissa”, sanoo tuotannossa työskentelevä Teijo Ojala.

Jarno Karekki

”Olen viihtynyt todella hyvin. Ensimmäisestä päivästä lähtien minut otettiin hyvin porukkaan mukaan. Täällä on rento, hyvä tekemisen meininki ja aidosti puhalletaan yhteen hiileen”, sanoo nykyisin ostajana työskentelevä Jarno Karekki.

Jouko ”Jocke” Nyberg

Henkilökohtaisesti minua motivoi se, että saan ratkoa erilaisia alan haasteita. Koko ajan tulee eteen jotain uutta ja vain taivas on rajana sille, miten tilanteita voi ratkoa”, kertoo motivaatiostaa Fredmanilla myyntipäällikkönä toimiva Jouko Nyberg.

Ville Parkkinen

”Palkitsevinta on yhteistyö asiakkaan kanssa kohti digitaalista ja ruokaturvallista ammattikeittiötä. Mottoni on, että digihyppyä keittiössä ei kannata lähteä tekemään, jos ei ensin halua lähteä tekemään muutosta”, sanoo Fredmanilla Keittiömestarina työskentelevä Ville Parkkinen.

Katso avoimet työpaikkamme

Lue lisää

Tutustu Fredmaniin työnantajana

Lue lisää