Fredmanilaiset esittäytyvät: Jarno Karekki

”Täällä on rento, hyvä tekemisen meininki ja aidosti puhalletaan yhteen hiileen”.

Logistiikan koordinattorina Jarmo Karekki piti tiiviisti yhteyttä niin asiakkaisiin, kuljetusyhtiöihin kuin Fredmanin omaan myyntitiimiin.  Jarno kertoo, mistä työssään innostui ja mikä saa töissä viihtymään.  Jutun teon jälkeen Jarno on edennyt Fredman-urallaan, ja nykyään hän työskentelee ostajana.

 

Miten päädyit Fredmanille töihin?

Fredmanin toiminta ja tehdas olivat entuudestaan tuttuja. Satuin näkemään hakuilmoituksen LinkedInissä ja siitä se lähti. Olen joskus nuorempana ollut ravintolassa kesätöissä ja jo silloin huomasin, kuinka arvostettuja ja luotettavia Fredman tuotteet alalla ovat. Tietysti toimenkuva oli mielenkiintoinen, mutta vahva luottamus tuotteisiin antoi sysäyksen hakea.

Mitä työhösi Fredmanilla kuuluu?

Mitäpä siihen ei kuuluisi, näin leikillisesti sanottuna!  Kuulun meidän Rauman Lapin asiakaspalvelun tiimiin, jossa palvelemme asiakkaitamme niin tuotteisiin kuin tilaustoimitusasioihin liittyen. Taustastani satamatyöskentelyssä on ehdottomasti ollut hyötyä, kun ymmärrän mitä se satamassa tarkoittaa, kun meiltä kontti lähtee esimerkiksi vientiin.

Jarno Karekki
Asenteesi työhön:

Ihan kaikessa voi kehittyä, oppimisesta ei ole koskaan haittaa. Jos joku asia tuntuu mutkikkaalta tai hankalalta, tartun siihen mieluiten ennemmin kuin myöhemmin.

Parasta työssäsi

Positiiviset palautteet ehdottomasti. Etenkin kun saamme tiimin voimin jonkun asiakkaalle harmitusta aiheuttavan jutun käännettyä positiiviseksi, mikä sen parempaa. Fredmanilla työskentely on myös syventänyt ymmärrystäni ja osaamista erilaisista logistisista poluista. Se on tosi motivoivaa!

Mistä saat vastapainoa työlle vapaa-ajalla?

Luonto, liikunta ja hyvä ruoka tasapainottavat. Olen metsästänyt useita vuosia ja pandemian aikana aloitin myös kalastuksen. Tykkään laittaa ruokaa ja voi sanoa, että erilaiset riistaruoat ovat jo aika hyvin olla hyppysissä. Seuraan aktiivisesti ruokakulttuurin kehittymistä, ja matkustaessakin haluan nauttia paikallisista ruokaelämyksistä.

Tutustu muihin työntekijätarinoihimme!

Lue lisää