Hygienia

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

Asiakkaille räätälöityjä tuotteita

Tarvitsetko kartonki-, paperi- ja kuitukangastuotteillesi valmistajaa? Meillä on pitkä kokemus puu- ja kuitupohjaisten raaka-aineiden jatkojalostusta. Tuotamme jatkuvasti Rauman Lapissa sijaitsevassa tehtaallamme asiakkaillemme räätälöityjä tuotteita. Asiakaspainatuksella valmistettuja elintarvikekontaktiin sopivia kartonkirasioita, leivinpaperituotteita ja suodatinpusseja viedään Sveitsiin, Englantiin ja Yhdysvaltoihin asti.

 

Ammattitaitoista osaamista

Vuosien kokemuksen ja pitkien asiakassuhteiden ansiosta meille on kertynyt valtavasti osaamista ja erittäin hyvä materiaalituntemus. Panostamme tuotekehitykseen ja henkilöstön osaamiseen. Intohimonamme on miettiä yhdessä toimittajien ja asiakkaidemme kanssa, kuinka raaka-aineista saadaan kehitetyksi uusia erinomaisia tuotteita. Tuotekehityksemme ansiosta markkinoille on syntynyt aivan uudenlaisia pakkausratkaisuja.

 

Erinomainen toimitusvarmuus

Asiakkaidemme mukaan olemme yksi Suomen parhaista toimitusvarmuudella mitattuna. Toimitusvarmuuden rinnalla mittaamme tarkasti tuotteiden laatua ja asiakastyytyväisyyttä. Huomioimme asiakkaan tarpeet ja aikataulun aina suunnittelusta tuotantoon ja otamme asiakkaan mukaan tuotantoprosessiin alusta asti. Meiltä saat apua myös tuotteiden muotoiluun ja designiin, ja meillä on mahdollisuus räätälöidä pakkaukset ja kotelot sinun toiveidesi mukaisesi. Palvelun lisäksi asiakastyytyväisyys tarkoittaa tuotteiden erinomaista laatua ja vastuullista toimintaa. Olemme saavuttaneet useiden laatua mittaavien tahojen luottamuksen.

 

Lue lisää

 

Kuvateksti

Asiakaspainatukset

Klassikkotuotteitamme ovat suodatinpussit, leivinpaperit, foliot ja muut Fredman leivonta- ja pakastustuotteet. Tuotteemme kestävät tutkitusti ohjeiden mukaisen käytön ja helpottavat kuluttajan arkea. Myös keittiön moniottelija tuorekelmu Elmu®kelmu tunnetaan lähes joka kodissa.

Big Square CTA

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.

Fullwidth CTA

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.

Example