Ammattilaistyövälineet

Parhaat maut syntyvät laadukkaiden työvälineiden avulla. Laajan ammattilaisverkostomme avulla olemme kehittäneet ja hioneet tuotteeemme vastaamaan ammattikeittiöiden tarpeita – haastavimmatkin olosuhteet huomioiden. Tuloksena on ensiluokkaiset ja elintarviketurvalliset työvälineet, joilla ammattikeittön arki sujuu helposti ja vaivattomasti.

Valmistus

Laadukkaat ja turvalliset työvälineet ovat ammattikeittiöarjen kulmakivi. Kunnolliset työvälineet sujuvoittavat työtäsi ja tekevät ruoanvalmistuksesta ja vaativimpienkin raaka-aineiden käsittelystä entistä vaivattomampaa.

Tutustu tuotteisiin
Kategorian kuva
Suosituimmat valmistustuotteet
Pursotinpussit Arkkileivinpaperit Kahvinsuodattimet
Säilytys

Elintarvikkeiden oikeaoppinen ja turvallinen säilöminen sekä ruokahävikin minimointi ovat olennainen osa ammattikeittiön arkea. Kattava säilytysratkaisuvalikoimamme on suunniteltu palvelemaan ammattilaisten tarpeita.

Lue lisää säilytyksestä
Kategorian kuva
Suosituimmat säilytystuotteet
Foliot Elmu®kelmut Krokopussit
Puhdistus

Työtilan ja -välineiden hygienisyydestä huolehtiminen on ruokaturvallisen ammattikeittiön perusta. Carita-tuotteemme auttavat sinua pitämään työympäristöäsi puhtaana tehokkaasti ja turvallisesti vapauttaen aikaasi olennaisimpaan – parhaiden makujen valmistukseen.

Lue lisää
Kuljetus

Ruoan kuljetus on taitolaji, jonka oikeaoppista hallintaa vaaditaan ammattikeittiöiltä yhä enenevissä määrin ateriapalveluiden ja take away -ratkaisujen kysynnän lisääntyessä. Kuljetusratkaisujemme avulla sekä lämpimien että kylmien aterioiden kuljettaminen paikasta toiseen onnistuu vaivattomasti ja turvallisesti.

Lue lisää