Kategoria

 • Ammattilaisille
 • Chefstein
 • Johda keittiötäsi tiedolla – ota Chefstein® veloituksetta käyttöösi

  Keittiöjohtamisen ja omavalvonnan Chefstein-palvelullamme on useita satoja tyytyväisiä käyttäjiä, jotka johtavat keittiöitään tiedolla. Liity heidän joukkoonsa ja ota Chefstein käyttöösi, vieläpä täysin maksuttomasti 30 päivän ajan. Unohda kynät ja paperit ja aloita ammattikeittiösi prosessien ja hävikin seurannan digitalisointi jo tänään.

  Toimi siis näin:

  Rekisteröidy käyttäjäksi täällä

  Tiimimme avaa sinulle tunnukset yhden työpäivän kuluessa ja lähettää ne sinulle sähköpostilla.

  Pikaoppaan käyttöön löydät kirjautumalla palveluun ja menemällä osioon Fredman Akatemia.

  Chefstein-käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Palvelussa on valmiiksi määritelty keittiöiden yleisimmät työtehtävät. Halutessasi pääset helposti muokkaamaan, poistamaan ja luomaan uusia tehtäviä juuri sen mukaan, mitä omassa keittiössäsi tarvitset. Tehtävät voivat olla valintasi mukaan joko ajastettuja tietyille päiville, jolloin järjestelmä muistuttaa sinua automaattisesti niiden tekemisestä, tai yleisiä tehtäviä, joita voit tehdä tiimisi kanssa niin usein kuin tarvitsee.

  Palvelun hyötyjä sinulle

  Chefstein-palevelussa issa pidät helposti yllä myös HACCP- sekä muut viralliset dokumentit. Ei siis enää kansioiden ja papereiden etsimistä, kun terveystarkastaja tulee käymään. Chefstein on käytettävissä sekä mobiilissa appina että valitsemasi laitteen verkkoselaimella. Chefstein kulkee mukanasi ja muistaa rutiinitehtävät puolestasi. Chefstein auttaa pitämään ohjeet ja prosessit ajantasalla ja näet yhdellä vilkaisulla, mikä kenties kaipaa huomiotasi juuri nyt.

  Rekisteröidy nyt käyttäjäksi ja saat ensimmäiset 30 pv ilman käyttömaksua. Jos jostain syystä et halua sopimusta jatkaa, voit kuluitta päättää testijaksosi. Ensimmäisen kuukauden jälkeen palvelun käyttö maksaa 39 e/kk.

  Moni asiakkaamme valitsee Chefstein-palveluunsa myös lämpötiloja mittaavat sensorit ja muut Chefstein-lisälaitteet, esimerkiksi hävikkiä mittaavan Älyvaa’an. Näillä et vain digitalisoi vaan pysty automatisoimaan keittiösi tehtävät. Jos haluat kuulla näistä lisää, myyntimme on mielellään apunasi (Yhteystiedot löytyvät täältä).

  Tutustu jo Chefstein-palvelua käyttäviin asiakkaisimme blogissamme

  Fredman ja Finnair kehittivät uudet ateriavuoat lentomatkailun vaativiin olosuhteisiin

  Haasteesta innostuneena Fredman tarttui tilaisuuteen auttaa Finnairia kunnianhimoisessa tavoitteessaan puolittaa kertakäyttömuovin käyttö neljässä vuodessa. Läheisessä yhteistyössä Finnair Kitchenin tiimin kanssa...

  Lue lisää
  Fredmanin vastuullisuuskatsaus 2023 on julkaistu: Toiminnan kehittämistä ja onnistumisia epävarmassa ajassa

  Fredman Group Oy:n vastuullisuuskatsaus viime vuodelta on julkaistu. Katsaus kertoo Fredmanin vastuullisuustyöstä, -teoista ja -tavoitteista. ”Vuosi 2023 voidaan sanoa olleen...

  Lue lisää