Kategoria

 • Ammattilaisille
 • Chefstein
 • Chefstein® on suunniteltu ammattikeittiön omavalvontaan ja rutiinitehtävien hallintaan

  Digitaalinen Chefstein-palvelumme on keittiöammattilaisten suunnittelema, helppokäyttöinen ja joustava keittiön omavalvonnan ja rutiinitehtävien hallinnan työkalu. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan ravintolasi tai ravintolaketjusi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden eli hankit vain ne osat ja palvelut, joita keittiössäsi oikeasti tarvitaan!

  Osaava tiimimme tukee sinua ja työntekijöitäsi kaikissa Chefsteinin hankinnan vaiheissa.

  Myyjä auttaa valitsemaan sinulle sopivan paketin

  Chefsteinin avulla voit organisoida keittiön rutiinitehtävät, kuten omavalvonnan, lämpötilamittaukset ja kylmälaiteseurannan. Myös monet muut tarkistuslistat ja jopa reseptit voi järjestää digitaaliseen muotoon Chefsteiniin, jolloin pääset keittiössä lähes kokonaan eroon kynästä ja paperista. Chefstein on kuin koko keittiön digitaalinen assari, joka huolehtii rutiineista puolestasi.

  Fredmanin keittiöprosessit ja -toiminnan ymmärtävät ammattilaiset kartoittavat tilanteen keittiösi näkökulmasta. Voitte yhdessä arvioida, millaisesta paketista juuri keittiösi ja henkilökuntasi hyötyvät eniten. Omin päin näitä valintoja ei siis tarvitse tehdä, vaan myyjä auttaa valikoimaan kullekin ravintolalle tai ravintolaketjulle tarpeelliset laitteet, tehtävät ja palvelut.

  Peruspakettiin kuuluu mobiilisovellus ja yksi mittapiikki ruoan lämpötilan mittausta varten. Useimmat yritykset ottavat lisäksi kylmätilojen seurantaan kuuluvia lähettimiä, joita niitäkin voit valita juuri niin monta kuin tarvitset. Lisäksi Chefsteiniin voi liittää myös Chefstein Älyvaa’an hävikkiä mittaamaan ja ATP Luminometrin pintahygieniamittauksia varten.

  Aloituspalaverissa räätälöidään palvelun sisältö

  Et jää yksin laitteiden ja sovelluksen kanssa oston jälkeenkään. Aloituspalaverissa käyttöönottotiimi käy kanssasi läpi, mitä tilaukseen kuuluu ja esittelee palvelun, mobiilisovelluksen ja verkkosivun. Käyttöönottotiimi määrittää kanssasi ne tehtävät, joihin Chefsteinia haluat käyttää. He auttavat myös määrittämään käyttäjätunnukset ja asetukset, jotta käytön aloitus sujuu jouhevasti.

  Asiakastyytyväisyyspäällikkö Sonia Rumbin
  Sonia Rumbin
  Asiakastyytyväisyyspäällikkö

  Jos olet valinnut pakettiisi lämpötilan seurantalaitteita, aloituspalaverissa sovitaan aikataulu, jolloin asennuskumppanimme hoitaa laitteiden asennuksen. Lisäksi palaverissa suunnitellaan tarpeittesi mukaan myös aikataulu käyttöönottovalmennukselle.

  Sinun ei tarvitse olla digivelho – käyttöönottotiimi opastaa ja kouluttaa

  Fredmanin käyttöönottotiimi käy valmentavalla otteella kanssasi läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee ja mitä haluat tietää. Lisäksi tiimi valmentaa sinua Chefsteinin käytössä tarpeittesi mukaan.

  Kanssasi käydään läpi paitsi sovelluksen asetukset, myös laitteiden käyttölogiikka. Valmennuksessa ei ole kyse mistään kalvosulkeisista, vaan kouluttaja kertoo niistä asioista, joista on juuri sinun tiimillesi eniten hyötyä. Saat käyttöösi myös selkeät ohjemateriaalit muistin tueksi.

  Chefsteinin mobiilisovelluksen tehtävissä on myös paljon valmiita tehtäväohjeita ja raportteja, sekä personoituja prosesseja kunkin alan vaatimuksiin. Esimerkiksi sairaalakeittiöissä on omat tehtävänsä, kahviloissa ja ravintoloissa omansa. Asiakkaana sinun ei siis tarvitse kehittää tai tuunata mitään, jos et halua.

  Kaikki mittaustulokset näet helposti sovelluksen dashboard-näkymästä. Raportointi auttaa omavalvonnan seurannassa ja valmiit tehtäväpohjat auttavat myös uusien työntekijöiden perehdyttämisessä.

  Asiakaspalvelu auttaa aina kun on tarve

  Käyttöönoton jälkeen tulevissa kysymyksissä auttaa Fredmanin asiantunteva asiakaspalvelu, joka palvelee arkisin puhelimitse ja sähköpostilla.

  – Olemme saaneet asiakaspalveluun paljon hyvää palautetta Chefsteinin helppokäyttöisyydestä ja selkeydestä. Asiakkaat ovat kokeneet sen selkeänä parannuksena aiempiin sovelluksiin verrattuna, kertoo asiakastuesta ja käyttöönottotiimistä vastaava Sonia Rumbin.

  Ammattikeittiön ja asiakkaan tarpeet keskiössä

  Fredmanin tiimin erottaa kilpailijoista se, että kehitystyössä on mukana ravintola-alan ammattilaisia, joilla on vuosien ja vuosikymmenten kokemus keittiötyöstä. Chefsteinia kehitetään myös asiakaspalautteen perusteella, sillä monesti yhden asiakkaan parannusehdotuksesta hyötyvät muutkin asiakkaat.

  – Asiakkaiden tarpeista tämä kaikki lähtee. Omavalvonnan helpottaminen on monen asiakkaan ensimmäisen yhteydenoton takana. Pian he kuitenkin huomaavat, että Chefstein on avuksi monen muunkin tehtävän automatisoinnissa, kertoo Chefstein-valmentaja ja kehittämisestä vastaava Ville Parkkinen.

  Keittiömestari Ville Parkkinen
  Ville Parkkinen
  Keittiömestari

  Tutustu tarkemmin Chefsteiniin

  Siirry Chefsteinin sivuille
  Fredmanin Rauman tehtaanjohtajaksi Veli-Pekka Salonen

  Veli-Pekka Salonen (43, insinööri) on nimitetty kotimaisen perheyritys Fredmanin Rauman tehtaanjohtajaksi 5.3. alkaen. Salonen siirtyy Fredmanille kiertotalousyhtiö Soilfood Oy:stä. Salonen...

  Lue lisää
  Tervetuloa mukaan kehittämään Fredmanin vastuullisuustyötä

  Vastuullinen toiminta on tärkeä ja olennainen osa Fredmanin liiketoimintaa ja johtamista. Vastuullisuustyötämme ohjaa vastuullisuusohjelma, jota olemme nyt päivittämässä olennaisuusanalyysiin nojautuen....

  Lue lisää