Vastuullisuus

Meille Fredmanilla kestävän liiketoiminnan varmistaminen on paitsi mahdollisuus, myös yrityksemme tapa toimia jo sen perustamisesta lähtien. Huomioimme toiminnassamme niin sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun. Fredman Groupin hallitus hyväksyy vastuullisuutta koskevat politiikat ja yhdessä johtoryhmän kanssa valvoo vastuullisuuden toteutumista. Yhtiömme sisäinen vastuullisuustyöryhmä johtaa, koordinoi ja kehittää työtämme viestintä- ja vastuullisuusjohtajan johdolla. Organisaation eri toiminnoista koostuva työryhmä vastaa suunnitelmien ja käytännön toimenpiteiden jalkauttamisesta. Vastuullinen toimintatapa kuuluu jokaisen fredmanilaisen työhön.

Vastuullisuustyömme vuodesta 2021 lähtien on keskittynyt toimintamme kannalta kolmeen olennaiseen teemaan: kotimaiseen työhön, vastuullisiin raaka-aineisiin ja hyvinvoivaan henkilöstöön. Työstämme parhaillaan uudistettua, olennaisuuteen perustuvaa vastuullisuusohjelmaa.

Vastuullisuusohjelma

Tutustu tuoreimpaan vastuullisuuskatsaukseemme

Vuodesta 2021 lähtien olemme koostaneet yksiin kansiin, mitä olemme tehneet vastuullisuuden edistämiseksi. >> Avaa vuoden 2023 vastuullisuuskatsauksemme

 

Visio: vain kierrätettäviä tuotteita 2030

Asetimme vuonna 2018 itsellemme kunnianhimoisen tavoitteen: vuoteen 2030 mennessä kaikki tuotteemme ovat kierrätettäviä ja valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Matkaa tavoitteeseemme vielä on, mutta olemme hyvässä vauhdissa. Nykyisin 53 % tuotteistamme on kierrätettäviä ja valmistettu uusiutuvista raaka-aineista.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Olemme sitoutuneet tukemaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteista erityisesti kolmea toimintamme ja sidosryhmiemme kannalta olennaisinta SDG-tavoitetta. Nämä tavoitteet nivoutuvat yhteen vastuullisuustyömme kolmen pääteeman kanssa.

Vastuulliset raaka-aineet – luonnonvaroja kunnioittaen

Lue lisää

Panostamme hyvinvoivaan henkilöstöön

Lue lisää

Vaalimme kotimaista työtä

Lue lisää

Tutustu Fredmanin vastuullisuuskatsaukseen 2023

Lataa