Kategoria

 • Fredman
 • Fredman tukee tulevaisuuden keittiöammattilaisia Taitaja2022 -kilpailussa Porissa

  Porissa järjestetään 16.-19.5. Taitaja2022, Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan nuorten ammattitaidon SM-mitaleista. Kotimainen keittiöalan toimija Fredman tukee ravitsemuspalvelulajien kisasuorituksia varustamalla kilpailukeittiöt vastuullisilla ja elintarviketurvallisilla keittiötuotteilla. Fredmanin keittiömestari Ville Parkkinen on myös kokkilajissa tuomarina.

  Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton yleisötilaisuus. Tapahtuma-alueen oheispalveluista ja kartoista löydät täältä.

  ”Olen seurannut Taitaja-kilpailuja useamman vuoden ajan ja huomannut, että kilpailujen taso on noussut kohisten vuosi vuodelta. Tämä luo myös tuomarointiin omat vaateet. Makutuomarina keskityn kokkilajissa kilpailuannosten makuun, rakenteeseen sekä yleiseen suoriutumiseen annetun tehtäväannon raameissa. Mahtava päästä myös vaihtaa ajatuksia nuorten ammattilaisten kanssa ja samalla nostaa ruokaturvallisuuden ja kotimaisuuden merkitystä, sanoo keittiömestari ja etelä-Suomen keittiömestarit ry:n puheenjohtaja Parkkinen.

  Ville Parkkinen

  Taitaja-finaalissa kilpailee kussakin lajissa kahdeksan kilpailijaa, jotka ovat valikoituneet jatkoon semifinaalien kautta. Kilpailulajien finalisteihin, kilpailu- ja ennakkotehtäviin voit tutustua tarkemmin täältä.

  Finaalin tulokset julkaistaan torstaina 19.5.

  Toivotamme kaikille kilpailijoille valtavasti tsemppiä kilpailuun!

  Fredman tukee tulevaisuuden keittiöammattilaisia Taitaja2023 -kilpailussa

  Kuva: Taitaja2022 kokkilajin voittajat Saku Karstila ja Lauri Tiilikainen Ammattitaidon SM-kilpailuissa kilpailee tänä vuonna 398 ammatillista opiskelijaa 47 kilpailulajissa. Taitaja2023...

  Lue lisää
  Fredmanin vastuullisuuskatsaus 2022 on julkaistu: Hyvää kehitystä ennalta-arvaamattomana vuotena

  Fredman Group Oy:n vastuullisuuskatsaus vuodelta 2022 on julkaistu. Katsaus kertoo Fredmanin vuodesta ja perheyrityksen vastuullisuustyöstä, -teoista ja -tavoitteista. Vuosi 2022...

  Lue lisää