Kategoria

 • Fredman
 • Tagit

  Fredman tukee tulevaisuuden keittiöammattilaisia Taitaja2022 -kilpailussa Porissa

  Porissa järjestetään 16.-19.5. Taitaja2022, Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan nuorten ammattitaidon SM-mitaleista. Kotimainen keittiöalan toimija Fredman tukee ravitsemuspalvelulajien kisasuorituksia varustamalla kilpailukeittiöt vastuullisilla ja elintarviketurvallisilla keittiötuotteilla. Fredmanin keittiömestari Ville Parkkinen on myös kokkilajissa tuomarina.

  Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton yleisötilaisuus. Tapahtuma-alueen oheispalveluista ja kartoista löydät täältä.

  ”Olen seurannut Taitaja-kilpailuja useamman vuoden ajan ja huomannut, että kilpailujen taso on noussut kohisten vuosi vuodelta. Tämä luo myös tuomarointiin omat vaateet. Makutuomarina keskityn kokkilajissa kilpailuannosten makuun, rakenteeseen sekä yleiseen suoriutumiseen annetun tehtäväannon raameissa. Mahtava päästä myös vaihtaa ajatuksia nuorten ammattilaisten kanssa ja samalla nostaa ruokaturvallisuuden ja kotimaisuuden merkitystä, sanoo keittiömestari ja etelä-Suomen keittiömestarit ry:n puheenjohtaja Parkkinen.

  Ville Parkkinen

  Taitaja-finaalissa kilpailee kussakin lajissa kahdeksan kilpailijaa, jotka ovat valikoituneet jatkoon semifinaalien kautta. Kilpailulajien finalisteihin, kilpailu- ja ennakkotehtäviin voit tutustua tarkemmin täältä.

  Finaalin tulokset julkaistaan torstaina 19.5.

  Toivotamme kaikille kilpailijoille valtavasti tsemppiä kilpailuun!

  Kysely: kesäjuhlien kahvipöydän suosikkitarjoilujen ykköstilan vei mansikkakermakakku

  Kahvipöydässä eniten houkuttavat kakut, vähiten pikkuleivät, pullat ja kakkutikkarit Selvitimme kesäjuhlien kahvipöytätarjoilujen suosikit ja inhokit. Kyselyn vastaajat kertoivat, mitä herkkuja...

  Lue lisää
  Niklas Wickström Fredmanin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi

  Niklas Wickström on nimitetty Fredmanin hallituksen jäseneksi ja hallituksen puheenjohtajaksi. Niklas on toiminut suomalaisen pääomasijoitusyhtiön Korona Invest Oy:n sijoitusjohtajana vuodesta...

  Lue lisää