Kategoria

 • Ammattilaisille
 • Chefstein
 • Fredman
 • Fredmanin Chefstein-palvelulle on myönnetty Avainlippu

  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Fredmanin Chefstein-palvelulle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Chefstein on digitaalinen omavalvonnan palvelu, joka auttaa ammattikeittiöitä mm. tehostamaan toimintaansa ja vähentämään hävikkiä.

  Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun on oltava tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

  Vaalimme kotimaista työtä ja olemme ylpeitä siitä, että Chefstein-palvelumme on 100% kotimainen. Tuotteistamme on jo 32 % Avainlipputuotteita ja tähtäämme siihen, että valikoimastamme 75 % on Avainlipputuotteita ja -palveluita vuoteen 2025 mennessä, sanoo Fredmanin vastuullisuus- ja laatujohtaja Marju Vroman.

  Aiheesta muualla:

  Fredman vastuullisuuskatsaus 2021

  Chefstein-asiakastarinat

  Fredmanin vastuullisuuskatsaus 2022 on julkaistu: Hyvää kehitystä ennalta-arvaamattomana vuotena

  Fredman Group Oy:n vastuullisuuskatsaus vuodelta 2022 on julkaistu. Katsaus kertoo Fredmanin vuodesta ja perheyrityksen vastuullisuustyöstä, -teoista ja -tavoitteista. Vuosi 2022...

  Lue lisää
  Nyt vaihtuu 440 miljoonan suodatinpussin paperi

  Vastuullisempi paperi ei nosta suodatinpussin hintaa eikä vaikuta kahvin makuun Jatkossa suomalaiset voivat nauttia kahvihetkestään entistä vastuullisemmin, kun ainoa Suomessa...

  Lue lisää