Kategoria

 • Fredman
 • Fredmanin Rauman tehtaanjohtajaksi Veli-Pekka Salonen

  Veli-Pekka Salonen (43, insinööri) on nimitetty kotimaisen perheyritys Fredmanin Rauman tehtaanjohtajaksi 5.3. alkaen. Salonen siirtyy Fredmanille kiertotalousyhtiö Soilfood Oy:stä. Salonen raportoi toimitusjohtaja Per-Henrik Hagbergille ja hän kuuluu yhtiön johtoryhmään.

  — Tehtaamme on yksi menestystekijöistämme ja haluamme kasvattaa ja kehittää oman tuotantoamme entisestään.  Veli-Pekalla on vahva kokemus niin operatiivisen toiminnan kuin tiimien johtamisesta. Hän on juuri oikea henkilö luotsaamaan kehitystämme, sanoo Fredman Group Oy:n toimitusjohtaja Per-Henrik Hagberg.

  Ennen Soilfoodia, Salonen teki pitkän uran Sucros Oy:ssä ja Nordzucker-konserniin kuuluvan Nordic Sugar Oy:n johtotehtävissä.

  — Fredman on perinteikäs, satakuntalainen ja vastuullinen yritys. Kaikki nämä ovat minulle tärkeitä asioita. Kasvun hakeminen huomioiden toiminnan kestävyys tulee varmasti olemaan erittäin mielenkiintoista. Uskon, että pääsen Fredmanilla hyödyntämään osaamistani, mutta myös haastamaan itseäni, sanoo Veli-Pekka Salonen.

  Fredmanin tehtaalla Raumalla valmistetaan vastuullisia keittiötuotteita sekä ruoan pakkausratkaisuja. Tehtaalla työskentelee yhteensä noin 50 työntekijää. Fredmanin tehdas sijaitsee Rauman Lapissa osoitteessa Eurajoentie 10.

  Fredman ja Finnair kehittivät uudet ateriavuoat lentomatkailun vaativiin olosuhteisiin

  Haasteesta innostuneena Fredman tarttui tilaisuuteen auttaa Finnairia kunnianhimoisessa tavoitteessaan puolittaa kertakäyttömuovin käyttö neljässä vuodessa. Läheisessä yhteistyössä Finnair Kitchenin tiimin kanssa...

  Lue lisää
  Fredmanin vastuullisuuskatsaus 2023 on julkaistu: Toiminnan kehittämistä ja onnistumisia epävarmassa ajassa

  Fredman Group Oy:n vastuullisuuskatsaus viime vuodelta on julkaistu. Katsaus kertoo Fredmanin vastuullisuustyöstä, -teoista ja -tavoitteista. ”Vuosi 2023 voidaan sanoa olleen...

  Lue lisää