Kategoria

 • Fredman
 • Vastuullisuus
 • Tervetuloa mukaan kehittämään Fredmanin vastuullisuustyötä

  Vastuullinen toiminta on tärkeä ja olennainen osa Fredmanin liiketoimintaa ja johtamista. Vastuullisuustyötämme ohjaa vastuullisuusohjelma, jota olemme nyt päivittämässä olennaisuusanalyysiin nojautuen.

  Haluamme sidosryhmämme mukaan vastuullisuustyömme kehittämiseen aiempaa vahvemmin. Nyt kutsummekin sinut osallistumaan kyselyymme – haluamme kuulla mielipiteesi tärkeimmistä teemoista, joihin meidän mielestäsi tulisi vastuullisuustyössämme keskittyä ja joita meidän pitäisi edistää. 

  Sidosryhmäkysely toteutetaan Microsoft Forms -työkalulla ja kyselyyn vastataan anonyymisti. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa enintään pari minuuttia. Vastausaikaa on tammikuun loppuun asti. Tuloksista kerromme uudistetun vastuullisuusohjelman ohella kevään 2024 aikana.

  Linkki Fredmanin sidosryhmäkyselyyn

  Kiitämme näkemyksistäsi jo etukäteen!

  Kysely: kesäjuhlien kahvipöydän suosikkitarjoilujen ykköstilan vei mansikkakermakakku

  Kahvipöydässä eniten houkuttavat kakut, vähiten pikkuleivät, pullat ja kakkutikkarit Selvitimme kesäjuhlien kahvipöytätarjoilujen suosikit ja inhokit. Kyselyn vastaajat kertoivat, mitä herkkuja...

  Lue lisää
  Niklas Wickström Fredmanin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi

  Niklas Wickström on nimitetty Fredmanin hallituksen jäseneksi ja hallituksen puheenjohtajaksi. Niklas on toiminut suomalaisen pääomasijoitusyhtiön Korona Invest Oy:n sijoitusjohtajana vuodesta...

  Lue lisää