Kategoria

 • Fredman
 • Vastuullisuus
 • Tervetuloa mukaan kehittämään Fredmanin vastuullisuustyötä

  Vastuullinen toiminta on tärkeä ja olennainen osa Fredmanin liiketoimintaa ja johtamista. Vastuullisuustyötämme ohjaa vastuullisuusohjelma, jota olemme nyt päivittämässä olennaisuusanalyysiin nojautuen.

  Haluamme sidosryhmämme mukaan vastuullisuustyömme kehittämiseen aiempaa vahvemmin. Nyt kutsummekin sinut osallistumaan kyselyymme – haluamme kuulla mielipiteesi tärkeimmistä teemoista, joihin meidän mielestäsi tulisi vastuullisuustyössämme keskittyä ja joita meidän pitäisi edistää. 

  Sidosryhmäkysely toteutetaan Microsoft Forms -työkalulla ja kyselyyn vastataan anonyymisti. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa enintään pari minuuttia. Vastausaikaa on tammikuun loppuun asti. Tuloksista kerromme uudistetun vastuullisuusohjelman ohella kevään 2024 aikana.

  Linkki Fredmanin sidosryhmäkyselyyn

  Kiitämme näkemyksistäsi jo etukäteen!

  Fredmanin Rauman tehtaanjohtajaksi Veli-Pekka Salonen

  Veli-Pekka Salonen (43, insinööri) on nimitetty kotimaisen perheyritys Fredmanin Rauman tehtaanjohtajaksi 5.3. alkaen. Salonen siirtyy Fredmanille kiertotalousyhtiö Soilfood Oy:stä. Salonen...

  Lue lisää
  Kysely: Uudenvuoden juhlissa juustoja himoitsevat kaikki – sipulikeittoa ei halua kukaan

  Vuoden vaihteen juhlissa tarjoilut tehdään itse, mutta helpolla ja ilman konstailuja Selvitimme uudenvuoden juhlien ruokatarjoilujen suosikit ja inhokit. Kyselyn vastaajat...

  Lue lisää