Suomessa kehitetty Sitoumus2050-hanke kestävän kehityksen edistämiseksi on saavuttanut runsaasti kansainvälistä huomiota. Fredman on lähtenyt omalta osaltaan mukaan kantamaan vastuuta maapallon tulevaisuudesta sitoutumalla mm. hiilijalanjälkensä pienentämiseen entisestään ja julkistamalla toimitilansa ja Rauman Lapissa toimivan jakelukeskuksensa alueen savuttomaksi.

Sitoumus lyhyesti

Toimimme pitkäjänteisesti kestävän kehityksen eteen. Olemme jo nyt energiankäytön ja kierrätyksen suhteen edelläkävijöitä. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Siksi sitoudumme parantamaan toimintaamme jatkuvasti kaikilla osa-alueilla jatkaessamme taisteluamme parhaiden makujen puolesta.

Taustatietoa sitoumuksesta

Me Fredmanilla olemme parhaita makuja ja ruokaelämyksiä etsivien palveluksessa. Synnytämme ideoita ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen sekä keittiön puhdistamiseen. Asiakkaamme näyttävät meille suuntaa parhaiden makuelämysten luomiseksi. Haluamme täyttää asiakkaiden odotukset toimimalla vastuullisesti ja tähtäämme ylivoimaiseen asiakaskokemukseen.

Kestävä kehitys vaatii pitkäjänteistä työtä. Perheyrityksenä pitkäntähtäimen tavoitteiden asettaminen on meille ominaista. Tämän hetkinen strategiamme tähtää vuoteen 2040 ja haluamme kyetä tarjoamaan työtä myös seuraaville sukupolville. Edistämme työssämme kestävää kehitystä ja huomioimme toiminnassamme sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun.

Kunnioitamme toiminnassamme kansainvälisiä BSCI-toimintaperiaatteita ja tehtaamme Rauman Lapissa toimii esimerkkinä ympäristöä kunnioittavana tuotantolaitoksena. Pidämme huolta, että tuotteemme lunastavat lupauksen Professional Food Contact.

Tunnuslukujamme:

0,04 % sekäjätettä

20 julkaisua ruokahävikin vähentämiseksi

32,2 % laskua CO2-päästöissä vuodesta 2007

98 % hankinnoista Euroopasta

Lue Fredmanin sitoumus tästä

Sitoumus2050

Fredman Group