Kategoria

 • Fredman
 • Kotikokeille
 • Muumit ilahduttavat nyt Fredmanin suodatinpusseissa sekä leivinpaperissa

  Kotimaisen Fredman-perheyrityksen syksyn uutuustuotteet ilahduttavat muumifaneja. Perinteisten pakkausten rinnalla muumit koristavat nyt Moomin by Fredman -suodatinpussin ja -leivinpaperin pakkauksissa. Muumitalosta inspiraationsa saaneet Moomin by Fredman -tuotteet ovat kaupoissa syyskuussa.

  Muumeja fanittavat kotikokit ja kodin pikkuleipurit ilahtuvat Fredmanin syksyn uutuuksista: Moomin by Fredman -suodatinpussista ja -leivinpaperista. Kauppojen valikoimiin tuotteet tulevat syyskuussa.

  Moomin by Fredman -pakkauksia inspiroi Muumitalo ja sen lämminsydäminen äitihahmo Muumimamma, jonka patojen ja leipomusten äärelle ovat tervetulleita niin perhe kuin vieraatkin.

  – Muumimamma on elementissään keittiössä. Hän huolehtii siitä, että Muumitalo on aina turvallinen ja rakastava paikka – niin perheelle kuin vierailijoillekin. Tarjolla on usein valmiiksi katettu ruokapöytä, herkullinen ateria ja jälkiruoka pannukakkuineen, kuvailee keittiötuotteistaan tunnetun kotimaisen Fredmanin markkinointijohtaja Hanna Pasanen.  

  Monien rakastama Muumimamma löytyy nyt Fredmanin leivinrullapakkauksesta.

  Askartele pakkauksista uutta

  Moomin by Fredman -suodatinpussille ja -leivinpaperille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus sekä ympäristöystävällisyydestä ja vastuullisuudesta kertova Joutsenmerkki. Leivinpaperi on lisäksi PEFC-sertifioitu.

  – Sekä suodatinpussi- että leivinpaperipakkaus ovat biohajoavia, ja siis kierrätettäviä. Ekonäkökulmasta ei ole hullumpaa sekään, että molempien tuotteiden pakkaukset ja suodatinpussit ovat mitä mainiointa raaka-ainetta askartelijoille, Pasanen sanoo.

  Suodatinpusseista voi askarrella vaikkapa eläinhahmoja ja pakkauksesta tehdä Muumikuvakehyksen.

  Suomessa käytetään noin kaksi miljardia suodatinpussia vuodessa. Askartelija keksii suodatinpusseille myös luovia käyttötapoja. Suodatinpussipakkauksen ikkunasta saa tehtyä Muumikuvakehyksen leikkaamalla ikkunan irti paketista. Pusseista syntyy eläinhahmoja.

  Moomin by Fredman valikoima

  Fredman on Suomen ainoa kotimainen suodatinpussien valmistaja. Suodatinpussit valmistetaan valkaisemattomasta paperista. Myöskään Fredmanin leivinpaperia ei ole valkaistu eikä valmistuksessa ole käytetty fluori- tai kloorikemikaaleja.

  Moomin by Fredman suodatinpussi 1×4, valkaisematon, tuotteen hinta kaupoissa on alkaen noin 1,80 euroa.

  Moomin by Fredman leivinrulla 10m, valkaisematon, tuotteen hinta kaupoissa on alkaen noin 1,90 euroa.

  Fredman tukee tulevaisuuden keittiöammattilaisia Taitaja2023 -kilpailussa

  Kuva: Taitaja2022 kokkilajin voittajat Saku Karstila ja Lauri Tiilikainen Ammattitaidon SM-kilpailuissa kilpailee tänä vuonna 398 ammatillista opiskelijaa 47 kilpailulajissa. Taitaja2023...

  Lue lisää
  Fredmanin vastuullisuuskatsaus 2022 on julkaistu: Hyvää kehitystä ennalta-arvaamattomana vuotena

  Fredman Group Oy:n vastuullisuuskatsaus vuodelta 2022 on julkaistu. Katsaus kertoo Fredmanin vuodesta ja perheyrityksen vastuullisuustyöstä, -teoista ja -tavoitteista. Vuosi 2022...

  Lue lisää